Reacties voor: Concept toont Healthbook in beweging (video)

Een conceptvideo laat zien hoe Apple's Healthbook er in beweging uit kan komen te zien. Healthbook houdt met je iWatch je gezondheid bij.
Lees het complete artikel → Concept toont Healthbook in beweging (video)
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Als siri in het echt ook zoals dit concept gaat praten (nog lelijker) weet ik niet of apple daar mee gaat scoren.

  2. Ik snap niet goed wie serieus geïnteresseerd is in de quantified self, behalve een groepje nerds met te veel tijd.
    Voor patiënten, topsporters en dergelijke professionele gebruikers lijkt het allemaal niet betrouwbaar en serieus genoeg.
    Voor andere mensen is het te veel gedoe.

    En ik krijg sterk de indruk dat de geboden metingen uitsluitend gebaseerd zijn op de beschikbaarheid van technische middelen, niet op medische feiten. Dus als het puntje bij paaltje komt, wat heb je er aan dan een nieuwe bron van onrust in je leven?

    Mis ik iets belangrijks dat ik deze opwinding niet snap?

    Even wat achtergrond over mijzelf: ik kan mezelf een nerd noemen. Ooit was ik zeer fanatiek sporter en sport nog steeds veel. Je zou zeggen dat ik in de doelgroep pas, maar het laat mij ijskoud omdat ik voordelen niet zie opwegen tegen de nadelen.

  3. @constantin: Je hebt al een oordeel voordat het uberhaupt al aangekondigd is. Dit is alleen maar een concept he, en je weet pas echt zeker wat het kan als Apple het aangekondigd heeft. Dit concept lijkt erg veel basis meetfuncties te hebben, maar dit wil niet zeggen dat healthbook niet meer kan.

  4. @jeffrey: Zo bedoel ik het niet. Het is meer dat ik de hype rondom quantified self niet begrijp. Volgens de geruchten rond Healthbook en iWatch gaat Apple hier aan mee doen, dus het is een relevante vraag. (Maar het blijven natuurlijk geruchten) De iphoneclub schenkt aan dit onderwerp veel aandacht, dus ik hoop dat mensen inhoudelijk reageren. Wie zit er te wachten op dit soort informatie? Is er iemand die dit langer gebruikt dan een paar weken?
    Want ik snap het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.