Concept toont Healthbook in beweging (video)

Een conceptvideo laat zien hoe Apple's Healthbook er in beweging uit kan komen te zien. Healthbook houdt met je iWatch je gezondheid bij.

Healthbook iOS 8Steeds meer details over Apple’s Healthbook lekken naar buiten. De nieuwe iOS 8-app zal het mogelijk maken om alle details omtrent je gezondheid goed in de gaten te houden, met behulp van bijvoorbeeld de nog niet aangekondigde iWatch. In een aantal eerdere mockups zagen we al hoe Healthbook er exact uit kan komen te zien. In een video van conceptmaker Marco Andrea wordt gedemonstreerd hoe Healthbook er in beweging uit zou zien.

Het concept van Andrea wijkt wel enigszins af van wat we in eerdere mockups te zien kregen, maar in grote lijnen klopt het ontwerp. Ook dit concept toont een variant op Apple’s bestaande app Passbook, ditmaal in beweging. Hierdoor krijgen we een idee van hoe je in Healthbook van de ene pagina naar de ander springt.

Hoewel Andrea’s concept gelijkenissen heeft met de eerdere gelekte informatie, vermoeden we dat de paar afwijken in de video uiteindelijk niet door Apple overgenomen zullen worden. De video is gebaseerd op een Italiaans concept dat Andrea afgelopen maand produceerde, toen er nog veel minder over Healthbook naar buiten was gelekt. De afbeeldingen die we afgelopen week zagen zijn ontworpen op basis van anonieme bronnen bekend met de ontwikkeling van iOS 8.

Healthbook zal hoogstwaarschijnlijk deel uitmaken van iOS 8. Afgelopen jaren introduceerde Apple nieuwe iOS-updates tijdens WWDC, een ontwikkelaarsconferentie die in juni plaatsvindt. De verwachting is daarom dat ook Healthbook in juni dit jaar gepresenteerd zal worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2014, 9:15
Categorie iOS
Onderwerpen healthkit, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.