Reacties voor: Zo kan Apple de notificaties in iOS handiger maken

Notificaties op de iPhone en iPad werken al enkele jaren grotendeels hetzelfde. Volgens een designer kan het een stuk slimmer en handiger, met bijvoorbeeld gegroepeerde meldingen voor meer overzicht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Vooral die slimmere Siri klinkt interssant.

  2. Siri kan een stuk uitgebreider zijn, kijk maar naar de Watch face op de Apple Watch met relatieve informatie zoals afspraken, het weer, hoe druk het is op de weg etc. Dit zou een welkome toepassing zijn op de iPhone!

  3. Ziet er zeer mooi uit op je lockscreen. Stuk beter

  4. Ik vond deze implementatie niet zo fraai. Die in het iOS 12 concept op de iPhone 8 (toen de naam iPhone X nog niet bekend was) vond ik persoonlijk een stuk fraaier

  5. Of Android zijn notificaties al sinds Nougat gegroepeerd, op iOS is het echt een drama.

  6. Vind het al zo irritant dat OneFootball zo veel losse notificaties stuurt, het zou al handiger zijn als een nieuwere notificatie een oudere vervangt. Als het 1-1 is bij een wedstrijd, hoef ik niet meer te zien dat het 1-0 was daarvoor.

  7. Een tijdje gelden (in iOS 9 of 10) was het al zo dat je notificaties per groep kon sorteren. Snap niet dat ze dit veranderd hebben. Apple blundert de laatste tijd imo.

  8. Ik ben zelf van Android naar IOS gegaan. Maar dat is wel iets wat ik mis, dat niet alle meldingen samengevoegd worden. Ik speel een spel waar ik onwijs veel meldingen van krijg en die zijn nu enkel. En dat is best vervelend.

  9. Heee, dat grouped notifications is precies wat de jailbreak tweak ‘priority hub’ doet. Werkt erg fijn vind ik 😃

  10. Er is nog geen eens groep FaceTime dus dit… dit gaat nog wel lang duren voordat het komt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.