Reacties voor: Concept: iPhone met holografisch 3D-scherm (video)

In een concept van animator Mike Ko is te zien hoe een iPhone met een holografisch 3D-scherm er uit ziet. De ontwikkeling is onwaarschijnlijk, maar de video steekt wel leuk in elkaar.
Lees het complete artikel โ†’ Concept: iPhone met holografisch 3D-scherm (video)
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. leuk idee, zal er wel een hele grote accu in moeten….

  2. tja, ik kan ook wel een filmpje maken over hoe een iPhone met teleporteer mogelijkheden er uit zou zien. Of een iphone die de tijd stil kan zetten ๐Ÿ˜‰ concepten genoeg..

  3. Haha, wel goed gedaan. Wel vet dat dit een gebied is waar de komende jaren (tientallen jaren waarschijnlijk) nog veel op te innoveren is… Zal nog wel heel wat jaartjes duren voordat het op een fatsoenlijke manier ingezet kan worden. En ‘ECHT’ holografisch (zonder filmlaagje, spiegels o.i.d. is nog steeds vrijwel onmogelijk…

  4. Origineel geplaatst door BdR
    tja, ik kan ook wel een filmpje maken over hoe een iPhone met teleporteer mogelijkheden er uit zou zien. Of een iphone die de tijd stil kan zetten concepten genoeg..

    Ok kom maar op met dat filmpje ben benieuwd hoe dat er uit komt te zien!! ๐Ÿ˜€
    Zeggen = Doen.

  5. gaat over 2 jaar ongeveer wel wat worden, dan is 3d televisie ook kinderziektesvrij gok ik

  6. Heel vet, het grootste probleem met dit soort ‘demo filmpjes’ is dat ze tot nu het beeld steeds buiten de schermranden laten vallen. Tot de tijd dat we ionen een kleur en licht kunnen laten geven en ook nog eens deze stabiel op een plek kunnen plaatsen is dit helaas onmogelijk (en zeker niet iets wat binnen 2 jaar te doen is ofzo).

    Het beeld stereoscopisch naar binnen laten vallen zoals de 3ds doet maar dan in HD is een prima haalbaar plan zou je zeggen, net als de ‘diepte’ die je in films ziet (maar ook hier komt niets buiten het scherm).

    Maar ach, dromen moet ๐Ÿ˜‰

  7. Sja, en dan perongeluk op een link drukken waarmee je op een pornosite uitkomt en uit moeten leggen aan je collegas waarom er een leuter van 25 cm uit je iphone steekt.

  8. Er zijn weer zoveel geruchten,dat dadelijk de nieuwe iphone weer tegenvalt….

  9. wat een onzin zeg…ruimte verspilling !

  10. Zonder deze fantasierijke mensen hadden we ‘t nog steeds moeten doen met rooksignalen… (overigens zijn die wรฉl 3D)

  11. Slow newsday? ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.