iOS-9-Concept-Sam-Beckett

Ben jij tevreden als dit iOS 9-concept werkelijkheid wordt?

Later vandaag begint WWDC, dus kunnen we er nog even op los speculeren. Met dit indrukwekkende concept voor iOS 9 bijvoorbeeld.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iOS-9-Concept-BeckettHet duurt nog een paar uur totdat het WWDC-geweld vanavond losbarst, dus komt deze ontwerper precies op het goede moment om zijn visie op iOS 9 te laten zien. Sluit jij je aan bij deze voorspellingen?

We zien regelmatig conceptvideo’s voorbijkomen van hobbyisten die hun kijk op iPhones en de nieuwste versie van iOS presenteren, maar Sam Beckett gaat toch weer een stapje verder.

Naast onderstaande video -die dankzij het stijlvolle ontwerp goed in de huisstijl van Apple past- heeft hij namelijk ook een website gemaakt, waarin hij de nieuwe functies van zijn iOS 9 verder uitlegt.

iOS-9-Concept-Font

Siri, Homekit en Apple Maps

Zo zien we een verbeterde versie van Siri voorbij komen, die beter aansluit bij het design dat de spraakassistent op de Apple Watch heeft. Ook komt het nieuwe San Francisco lettertype voorbij en een vernieuwde versie van Homekit met een bijbehorende app.

Daarnaast stelt Beckett voor om het Bedieningspaneel (het menu dat verschijnt als je van onder naar boven veegt) aanpasbaar te maken, zodat je zelf de knoppen en mogelijkheden in kunt stellen. Ook heeft hij een ambitieuze visie voor Apple Maps, dat dankzij augmented reality en je camera kan laten zien waar bepaalde winkels en restaurants zich bevinden zodra jij je iPhone er op richt. Dat gaat dus een stuk verder dan het gerucht dat Apple Maps OV-routes integreert.

Overtuigend

Of de voorspellingen van Beckett uitkomen is nog maar afwachten, maar door goed aan te sluiten bij eerdere geruchten heeft hij wel een overtuigende video in elkaar geknutseld.

Lees ook: Het imagoprobleem van iOS 9: hoe gaat Apple de volgende iOS-update hip maken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2015, 20:24
Categorie iOS
Onderwerpen concept, ios 9

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.