iPhone 6s kleuren concept

Concept: wat als de iPhone 6s meer op de iPhone 5c lijkt? (video)

Wat als de iPhone 6s toch een compleet nieuw en kleurrijk design krijgt? Dat is het idee achter een nieuwe conceptvideo, vermomd als gelekte Apple-reclame.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6s kleuren conceptDe iPhone 6s zal hoogstwaarschijnlijk qua ontwerp weinig afwijken van de iPhone 6. De nieuwe iPhone zal voornamelijk van binnen worden verbeterd, waardoor hij sneller is en gebruikmaakt van een Force Touch-scherm. Maar wat als Apple ons compleet weet te verrassen? Dat is de insteek van een nieuwe conceptvideo, waarin een nepreclame voor een kleurrijke iPhone 6s wordt getoond.

De video probeert de indruk te wekken dat het gaat om gelekt materiaal, maar wij weten wel beter: dit is eigenlijk een creatieve conceptvideo, waarin YouTuber Tony Knoxville zijn idee voor een kleurrijke iPhone 6s laat zien. De iPhone is qua ontwerp gelijk aan de iPhone 6, maar dan met een gekleurde frontplaat. De achtergrond van iOS 9 is per iPhone op de kleur afgestemd.

Apple heeft met de iPhone 5c al een gekleurd model, die vermoedelijk door de iPhone 6c wordt opgevolgd. Het ontwerp van de c-modellen is echter wel iets anders: hoewel de iPhone 5c een gekleurde behuizing heeft, is de voorkant van deze iPhone nog gewoon zwart. De video hierboven heeft de volledige iPhone van kleur veranderd.

Fel is hij wel. Dat je een gekleurde iPhone 6s ook subtieler kon ontwerpen bleek vanmorgen, toen nepafbeeldingen een subtiele, roze iPhone 6s lieten zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:55
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.