Linkedin-lookup-icon

LinkedIn Lookup wil dat verouderde intranet op je werk overbodig maken

LinkedIn Lookup is een nieuwe app van LinkedIn die er speciaal op gericht is om in contact komen met collega's met de vaardigheden die je op dat moment nodig hebt. De app is vanaf nu te downloaden.

Linkedin-lookup-icon

LinkedIn gebruik je vast als je op zoek bent naar een andere baan, maar met LinkedIn Lookup heb je ook iets aan het sociale netwerk als je al ergens een contract getekend hebt. Met Lookup ontdek je snel de speciale vaardigheden van je collega’s en kom je met elkaar in contact.

LinkedIn zegt LinkedIn Lookup: Your Company At Your Fingertips op basis van een onderzoek ontwikkeld te hebben, waaruit blijkt dat bedrijven behoefte hebben aan een manier om snel te zien welke specifieke vaardigheden werknemers in huis hebben. Om dit nu te achterhalen gebruiken werkgevers vaak toch al LinkedIn, in plaats van het verouderde intranet van het bedrijf in kwestie.

Lookup

Daar valt wat te winnen voor LinkedIn, dus is LinkedIn Lookup vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store. Met Lookup kun je snel door werknemers bladeren en zoeken op basis van naam, functie, ervaring en vaardigheden. Heb je hulp nodig bij een bepaald onderwerp, dan kun je met Lookup snel kijken of een collega toevallig ervaring heeft op dat gebied.

Maak snel contact met de juiste persoon

Als je eenmaal de juiste persoon gevonden hebt, kun je alle standaard LinkedIn-info vinden door de persoon te selecteren en snel contact zoeken. Het voordeel van Lookup is dat je niet met elkaar verbonden hoeft te zijn op LinkedIn om de app te gebruiken. Ook gebruik je geen InMail credits als je een bericht verstuurt in Lookup. Bovendien kunnen alleen collega’s zien de profieldata zien die je in Lookup ingevuld hebt.

LinkedIn Lookup is gratis te downloaden en moet in de nabije toekomst ook voor Android verschijnen. Een belangrijk gegeven aangezien je vast ook collega’s hebt met andere smartphonemerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2015, 18:22
Categorie Apps
Onderwerp linkedin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.