Reacties voor: Zou jij deze Apple Watch 2 met groter scherm, camera en extra sensoren willen?

Een Duitse ontwerper toont zijn visie voor de opvolger van de Apple Watch. Zo denkt hij dat er een groter model komt, en dat er nieuwe sensoren in het horlogebandje worden aangebracht.
Lars Paymans -

Reacties: 34 reacties

  1. Dit is wat je wil, daarom moet je nooit eerste generatie kopen van Apple.

  2. Echt heel erg mooi! Als dit het zou worden, dan ben ik bereid een Apple Watch te kopen. Zeker als betere WiFi en GPS erin komen, zodat je zonder iPhone kan gaan hardlopen.

    Do it, Apple!

  3. Heel mooi! Maar de horlogebandjes iets duurder?!? Die ondingen van Apple zelf kosten al net zoveel of meer dan de Watch zelf!! Hoe duur kan je een “bandje” nou eigenlijk nog maken??

  4. Ziet er goed uit, maar gaat mij vooral om de inhoud (bv zelfstandige WiFi waardoor ie zonder iphone te gebruiken is). Daarom wacht ik op de Watch 2!

  5. Helemaal eens met Hot12345. Zodra er een camera in komt koop ik er een. Eerder niet. Tot die tijd hou ik vast aan de Kairos.

  6. Origineel geplaatst door Hot12345
    Dit is wat je wil, daarom moet je nooit eerste generatie kopen van Apple.

    Ehm het is een render van iemand die niet bij Apple werkt…. Wil dus niet zeggen dat al die ideeën in de Apple Watch 2 worden verwerkt. Apple kennende wordt het een behouden en stap voor stap “evolutie”.

  7. Ik wilde eigenlijk vandaag een goude 42 sport halen, ik heb zelf zo’n gevoel dat de volgende watch pas september 2016 komt of misschien wel maart 2017.

  8. Groter scherm? Ja graag.

  9. Alsjeblieft niet een groter scherm. 38 is al flink. Je kan ook een iPod nano om je pols doen.

  10. Een groter scherm zou ik toe juichen.

  11. Origineel geplaatst door Lars
    Ik wilde eigenlijk vandaag een goude 42 sport halen, ik heb zelf zo’n gevoel dat de volgende watch pas september 2016 komt of misschien wel maart 2017.

    Spot-on. Dat denk ik ook. Ik heb het sterke vermoeden dat er volgend jaar nieuwe bandjes met extra sensoren uitkomen om het “verlies van een nieuw model” te compenseren en dat pas voorjaar/zomer 2017 een versie 2 uitkomt.

  12. De Apple watch 2 gaat er volgens mij niet komen aankomend jaar.

    Bovendien merk ik zelf dat je je arm lang in een behaalde houding moet houden wat erg lastig is als je iets op je Applewatch aan het doen bent.

  13. Van mij mag hij vooral een stuk dunner, sneller en met ingebouwde GPS. Vind t nog steeds wel een klopje aan m’n pols :’)

  14. Origineel geplaatst door Lars
    Ik wilde eigenlijk vandaag een goude 42 sport halen, ik heb zelf zo’n gevoel dat de volgende watch pas september 2016 komt of misschien wel maart 2017.

    Zo’n gevoel heb ook dat het nog wel even duurt voor de volgende generatie er is. Er lekt ook vrijwel niets uit wat dus meestal betekent dat de nieuwe versie nog in de laboratorium fase van Apple is. Verwacht dus zeker niks voor half 2016 en waarschijnlijk pas net voor kerst 2016. De huidige versie gaat het evengoed wel prima doen als kerstcadeau.

    Ben op zich heel tevreden met de Apple Watch. Doet ongeveer wat ik had verwacht en snel notificaties zien is echt heel handig. Ook bellen om je handen vrij te houden gebruik ik veel meer dan verwacht. Grootste tegenvaller is de hartslagmeter. Die voldoet prima voor de standaard sporten als hardlopen, fietsen etc. Echter voor zaken als cross fit training waar je veel plotselinge bewegingen maakt is de Watch absoluut niet geschikt. Meer dan 50% van de tijd meet de Apple Watch compleet verkeerde waarden of gewoon helemaal niets. Heb nu alsnog een hartslagmeter moeten kopen. Behoorlijk teleurstellend.

  15. Sorry maar waarom een camera op je polshorloge?
    Is toch totaal niet praktisch

  16. Nog altijd geen noodzaak een Watch te hebben, dus ook deze slaan we over. Hype.

  17. Origineel geplaatst door Jeroen
    Sorry maar waarom een camera op je polshorloge?
    Is toch totaal niet praktisch

    Helemaal met je eens. Waar je de lens ook plaatst; je moet je pols in een onmogelijk positie houden wil je scherm kunnen zien, het onderwerp in beeld en dan nog ‘afdrukken’ zonder vingers in beeld. Ik snap deze ‘eis’ van velen niet.

  18. Origineel geplaatst door Nick
    Nog altijd geen noodzaak een Watch te hebben, dus ook deze slaan we over. Hype.

    Eens. Apple Watch voegt vooralsnog weinig toe. Pas als ze een Homekit integratie hebben die je positie exact volgt door het huis (licht aan, muziek aan in de kamer waar je bent), gaat het iets toevoegen.

  19. @Nick: je zal ook wel geen auto hebben want dat is ook geen noodzaak.tv?? Bent zeker ook van mening dat een tablet een hype is…..

  20. Een grotere maat? Niet voor mij! De 32″ past amper op mijn pols! Zou hem wel wat dunner willen hebben. Was nooit gewend om een horloge te dragen maar nu heb ik hem echt iedere dag om. De tikjes op je pols bij het behalen van een doel, bij het gebruik als routeplanner en als melding van sms en whatsapp zijn prima! Ik hoef geen camera maar zou wel een goede (=betrouwbare) hartslagmeter willen.

  21. Ja dat willen we, maar het mag niet duurder worden dan dat hij nu al is.;)

  22. Nope.
    Ik ben blij hoor met m’n Watch maar meer dan een duur en mooi notificatie ding is het niet.
    Je iPhone kan alles wat de Watch kan en veel fijner.

  23. Als inderdaad de Watch Gps krijgt dan zal ik hem wellicht ook willen kopen.

  24. GPS en Water Resistant, camera zouden voor mij DE reden zijn om mij over te halen. Zeker voor de watersporters en survival/avonturiers onder ons, zou dit levens kunnen redden.

  25. Vergeet het maar dat er GPS in de nieuwe Apple Watch komt. GPS is een batterij killer eerste klas. Ik heb een golfhorloge met GPS gehad, batterijduur max 8 uur. Watch met gebruik GPS va iPhone werkt overigens zeer goed.

  26. Origineel geplaatst door Hot12345
    Dit is wat je wil, daarom moet je nooit eerste generatie kopen van Apple.

    Als niemand de eerste generatie koopt zal er geen tweede generatie komen.
    Daarbij is het grote onzin, dan kun je nooit iets kopen. Er is met elk product vanzelf weer een nieuwe versie.

    Diegene die de 1e generatie gekocht hebben, hebben er nu tenminste al plezier/gemak van

  27. Het enige waar we al zeker van kunnen zijn is dat de volgende Apple Watch in prijs gaat stijgen. Is tegenwoordig de gewoonte bij hun :p

  28. Groter mag van mij zeker. Mijn vorige horloge was een 50mm (rond) duikhorloge dat ongeveer even dik was. Voor mij mag een 45 mm AW dus zeker wel. 50 mm zou in het vierkant misschien iets te groot zijn, rond ging dat wel.

    45mm vind ik dus een goede maat. Dunner hoeft van mij niet (duikhorloge was hetzelfde ongeveer). De extra opties zijn welkom, maar denk niet dat ik een 2 zou aanschaffen, wacht dan liever op de 3.

  29. @Frits: 110% mee eens

  30. Laten we wel wezen: het is echt geen slecht product en qua styling en presentatie is de Watch echt wel ok (met name de stalen versie en voor de mensen met een veel te dikke portemonnee ook de gouden). Wat dat betreft is de opzet geslaagd. De onbetrouwbare hartslagmeter is het grootste minpunt in mijn ogen. Verder zijn de apps nog te traag als zijn de meeste ontwikkelaars wel erg laat met de aanpassingen naar WatchOS 2. Op zich nog de beste smartwatch op de markt maar wel een categorie in de kinderschoenen. De vraag is wie nu echt de eerste killerapp maakt want die is er eigenlijk nog steeds niet. Beste update tot nu toe: direct kunnen reageren in whatsapp dankzij iOS 9.1.

  31. @Robin: waarom dunner? Dat betekent minder technologie van binnen, en mode-horloges zijn tenslotte meestal ook minimaal 9mm, er wordt dit keer niet zo zeer op ons tech fanaten gericht, vandaar ook de prijzen en modehuizen die er bij betrokken zijn

  32. @Lars: dat gevoel heb ik ook volgende event is pas september 2016

  33. wanneer komt de apple watch 2 ik denk dat ik over een maand of 2 de watch ga kopen ik vind het een mooi stuk en is handig voor met fietsen hardlopen enzo

  34. Origineel geplaatst door Ger
    Vergeet het maar dat er GPS in de nieuwe Apple Watch komt. GPS is een batterij killer eerste klas. Ik heb een golfhorloge met GPS gehad, batterijduur max 8 uur. Watch met gebruik GPS va iPhone werkt overigens zeer goed.

    Maar net het feit dat je de iphone in de buurt moet hebben, maakt de watch toch een beetje overbodig. Het enige wat de watch dan toevoegt is dat je de telefoon niet meer uit je zak hoeft te halen. Want alles wat je op je schermpje ziet, zie je beter als je de telefoon uit je zak neemt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.