Clips-app met Selfie Scenes van Incredibles en meer.

Clips-app heeft nieuwe Selfie Scenes met Incredibles 2 en meer

De Clips-app van Apple heeft een leuke update gekregen met zes nieuwe Selfie Scenes met onder andere personages van Incredibles 2. Er zijn ook nieuwe filters, posters en muziek om je clips mee af te maken.

Ken je Apple’s Clips-app nog? Apple bracht de app zo’n anderhalf jaar geleden uit, waarmee je korte grappige video’s met allerlei filters, muziekjes, titels en effecten kan maken. De app heeft de afgelopen maanden een paar nieuwe functies gekregen, maar met ingang van versie 2.0.5 zijn er allerlei nieuwe scènes toegevoegd. Zo verplaats je jezelf in een laboratorium van een wetenschapper of middenin een scène uit Disney’s Incredibles 2.

Clips-app met nieuwe Selfie Scenes

De Selfie Scenes maken gebruik van de TrueDepth-camera en de Neural Engine in de A12-chip om jezelf in een complete scène te stoppen. De achtergrond is in 360 graden te bekijken, dus hoe je je iPhone ook houdt, er is in de achtergrond altijd wat te zien. Bij de scène van de Incredibles 2 zie je de verschillende personages op een chaotisch kruispunt met rennende mensen en een enorme drilboor die de stad wil doorboren.

Clips-app met Selfie Scenes van Incredibles en meer.

Omdat deze functie gebruikmaakt van de TrueDepth-camera, vind je dit alleen op de nieuwste iPhones met Face ID. Voor het eerst kun je deze functie ook gebruiken op de iPad, want je vindt ze nu ook op de nieuwste iPad Pro met TrueDepth.

Daarnaast heeft de app drie nieuwe filters gekregen, waaronder een filter van een oude film. Dankzij deze filter maak je bijvoorbeeld je eigen Charlie Chaplin-film. Daar komt ook de nieuwe rechtenvrije muziek goed van pas, want Apple heeft zeventien nieuwe muziekjes toegevoegd. Tot slot zijn er nog nieuwe posters in de stijl van bijvoorbeeld de Incredibles, maar ook van Disney’s Coco.

Clips-app met poster van Coco.

Meer updates voor Apple-apps
De update van de Clips-app is nu te downloaden. De app is ook meteen aangepast voor het nieuwe scherm van de iPad Pro. Als je dan toch al in de App Store bent, zul je zien dat er ook updates zijn voor iMovie, Pages, Numbers, Keynote en Garageband. Deze apps zijn ook allemaal aangepast voor de nieuwe iPad Pro 2018. In iMovie kan je nu bijvoorbeeld makkelijker een extern scherm aansluiten om je project te tonen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2018, 9:07
Categorie Apps
Onderwerp clips
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.