Reacties voor: OV-app Citymapper vanaf nu in heel Nederland te gebruiken

OV-app Citymapper is in Nederland flink uitgebreid. De app laat je een reis plannen met de trein, bus of metro en dat kan nu ook in heel Nederland.

Reacties: 6 reacties

  1. Bij mij meldt Citymapper: “Citymapper werkt alleen in België (Brussel)”…

  2. Citymapper is DE beste OV-app die ik ooit heb gehad! Als internationaal touringcarchauffeur gebruik ik hem erg veel en laat hem ook door mijn passagiers ontdekken, werkt perfect!

  3. Ik heb deze app enige tijd geleden heel veel gebruikt in de metro en overige OV van Londen. Echt fantastisch. Zelfs een veerdienst over de Theems kun je plannen. Veel andere apps geprobeerd maar deze app steekt er met kop en schouders bovenuit. Bijzonder plezierig en makkelijk mee te werken. Zeer nauwkeurig en overzichtelijk. Werkt uitstekend en kan ik iedereen aanraden. Je vindt geen betere dan Citymapper

  4. In het artikel komt niet tot uiting wat het verschil is tussen de gratis download en de twee in-app aankopen (van resp €30 en €100). Ze willen dat je lid van een club wordt, wat houdt dat in?

  5. Werk je met voice over, Dan is deze app niet voor jou goed te gebruiken. 80% van de knoppen zijn niet gelabeld. Dus onbruikbaar

  6. @XIII: bij mij precies hetzelfde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.