Reacties voor: Scan je CD-collectie en voeg ze toe aan Spotify met deze app

De Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft een app gemaakt waarmee je je CD-collectie in Spotify kunt inlezen. Sneller dan handmatig invoeren.

Reacties: 12 reacties

  1. Is er ook zoiets voor apple music?

  2. 3 euro wat een grapjassen haha, je kan net zo goed nummers overtypen in de zoekfunctie dan.

  3. @Dennis: Tenzij je 100 cd’s hebt, die ga ik echt niet overtypen… 😄

  4. Met deezer kan dit al lang. En dat voor maar 2euro per maand (klant van t-mobile) en persoonlijk vind ik deze beter dan spotify

  5. Tool werkt niet naar behoren. In minder dan 1/4 een match, of exception error of fout in url. Ook scannen van barcode gaat traag. In zeker 10 gevallen zelfde cd gewoon kunnen vinden in Spotify, tool kon dit niet.
    Pakweg 80/100 cd’s geprobeerd
    Ben voor refund gegaan

  6. Refund kan je ook maar 1 keer doen hè? Ik krijg tegenwoordig altijd de melding dat ik afzie van dat recht als ik de app binnen 24 uur download oid. Dus refund kan je 1 keer doen, dan houdt het op.

  7. @Bob: https://www.iculture.nl/tips/geld-terugvragen-voor-een-gekochte-iphone-applicatie/

    Ik vond die 3€ iets te gortig voor een app die bij mij niet goed functioneerde.

  8. @Michiel: Ik ben de maker van de app. Kun je een barcode noemen van een CD die niet gevonden werd, maar wel handmatig in Spotify? Dan kan ik nagaan waar het probleem mogelijk zit. Zou ook een tijdelijke overbelasting van de zoekserver kunnen zijn. De server staat nogal zwaar te roken, vanwege de lancering van de app gisteren moeten er plots duizenden requests per uur worden afgehandeld. Dat gaat wel zakken. Je kunt me ook mailen op vincent@makayama.com

  9. Origineel geplaatst door Vincent
    Ik ben de maker van de app. Kun je een barcode noemen van een CD die niet gevonden werd, maar wel handmatig in Spotify? Dan kan ik nagaan waar het probleem mogelijk zit.

    En toen werd het stil….. 🙂

  10. @Ed: Ik snap niet waar je het over hebt, de maker vroeg me toch een e-mail te versturen? Dit heb ik net gedaan…

  11. @Michiel: Haha sorry. Ik had net reacties op een artikel zitten volgen op nu.nl, maar had moeten weten dat het niveau van reacties niet overal het zelfde is. Nogmaals excuus!

  12. @rkltnk83: hoe werkt dit dan bij Deezer? Ik ken deze optie niet maar vind hem wel zeer interessant!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.