iPhone 11 Max renders in case.

Nieuwe iPhone 11-renders van beschermhoesje tonen meer details

Een casemaker laat in nieuwe renders zien hoe de iPhone 11 Max eruit kan gaan zien. Zo krijgen we een betere blik op de nieuwe muteschakelaar en de camerabult aan de achterkant. Wat vind jij van deze plaatjes?

Renders iPhone 11 Max met case

Nu we middenin de zomer zitten, komen ook de nieuwe iPhones steeds dichterbij. In september presenteert Apple namelijk de nieuwe iPhone 11, wederom in verschillende formaten. De grootste iPhone 11 Max komt nu voorbij in nieuwe renders van hoesjesmaker Olixar. In de plaatjes komen meerdere geruchten van de afgelopen tijd samen, zodat we een goed beeld krijgen van het mogelijke resultaat.


In de plaatjes zien we allereerst de camerabult aan de achterkant. Zoals in dummy’s al te zien was, krijgen we een vierkante camerabult in de iPhone 11. De drie lenzen staan in een driehoeksvorm bij elkaar, met rechtsboven de flitser. Volgens de hoesjesmaker gaat het om een zwart vlak. Eerdere geruchten voorspelden dat de glazen achterkant uit één deel bestaat, dus ook voor de camerabult. Of dat in deze plaatjes ook het geval is, is lastig te zien.

iPhone 11 Max renders in case met zijkanten.

Twee andere details die in de plaatjes naar voren komen, hebben te maken met de rand van het toestel. De muteschakelaar aan de zijkant is opnieuw ontworpen en lijkt meer op de iPad-versie van een aantal jaar geleden. Er waren al eerder geruchten dat de muteschakelaar opnieuw ontworpen zou worden, mogelijk om binnenin ruimte te besparen. Verder zien we dat er nog steeds een Lightning-aansluiting in zit, als we de renders mogen geloven. Een overstap naar USB-C wordt ook nog niet verwacht. Wel krijg je er vermoedelijk een snellere 18 Watt-lader en USB-C-kabel bij.

Kleinere notch onwaarschijnlijk
Een laatste opvallend kenmerk is dat in de render een aanzienlijk kleinere notch te zien is. Er zijn de afgelopen tijd geen geruchten of aanwijzingen geweest dat Apple de inkeping bovenaan het scherm dit jaar kleiner maakt. Het is dus onwaarschijnlijk dat de voorkant eruit gaat zien zoals in deze plaatjes. Ga er dus maar vanuit dat de voorkant van de 2019 iPhones er hetzelfde uitziet zoals bij de huidige modellen.

Renders zoals van deze hoesjesmaker worden meestal gebaseerd op recente geruchten, dummy’s en andere mockups. Ze zijn dan ook niet altijd 100% juist, maar het geeft wel een goed algemeen beeld van het ontwerp van de aankomende modellen. Apple gaat de nieuwe iPhone 11 aankondigen in september, tijdens het jaarlijkse iPhone-event. In onze artikelen lees je meer wat je van deze modellen kan verwachten.

Bekijk ook

iPhone 2019: alles over de iPhone 2019 functies en release

In dit artikel zetten we de 2019 iPhones op een rijtje. Hoe ziet de line-up van iPhones in 2019 eruit? En welke specificaties zitten erin? Dit zijn de iPhones van het jaar 2019!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.