Cardhop teaser.

Makers van agenda-app Fantastical werken aan nieuwe contacten-app

De makers van de handige agenda-app Fantastical hinten naar de komst van een nieuwe app. Het gaat om de contacten-app Cardhop, dat binnenkort voor de Mac verschijnt.

De makers van de populaire agenda-app Fantasical komen binnenkort met iets nieuws. Het gaat om een nieuwe contacten-app met de naam Cardhop. Veel is er nog niet bekend, maar de makers beloven grote vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van contacten-apps.

Cardhop teaser.

Teaser van contacten-app Cardhop

Flexibits, de makers van de agenda-app Fantastical, hebben een goede reputatie. In onze oorspronkelijke review van Fantastical 2 voor de Mac waren we al laaiend enthousiast. We hebben de app niet voor niets op de eerste plek gezet in onze round-up van de beste agenda-apps voor de Mac. De verwachtingen voor een nieuwe app van dezelfde makers zijn dus hoog, helemaal na hun eigen teaser.

Op de website van de nieuwe contacten-app genaamd Cardhop vind je helaas nog niet meer informatie. Het enige wat de makers te zeggen hebben, is dat ‘het tijd is om hun plek te veroveren op het gebied van contacten’. Op de pagina kun je je vervolgens aanmelden om op de hoogte gehouden te worden wanneer de app verschijnt. Hoewel Fantastical op bijna al je apparaten beschikbaar is, verschijnt Cardhop voorlopig alleen op de Mac.

Uit de tweets van Flexibits blijkt dat ze Cardhop de laatste maanden al flink getest hebben met beta-gebruikers. Het is nog onduidelijk wanneer Cardhop precies beschikbaar komt, maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat Cardhop precies te bieden heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2017, 13:31
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen contacten, fantastical

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.