Canal Digitaal televisie-app.

Canal Digitaal laat je tv-kijken via een app voor vast bedrag per maand

Alternatief voor KNIPPR

Canal Digitaal is begonnen met een nieuwe televisiedienst waarmee je voor een vast bedrag per maand tv kan kijken via een app. Iedereen kan zich voor deze online tv-dienst aanmelden.

Canal Digitaal: nu ook online tv-kijken

De afgelopen tijd zijn er meerdere online tv-diensten gesneuveld. Zowel KNIPPR als KPN Play, zijn dit voorjaar gestopt. Met deze twee diensten van respectievelijk T-Mobile en KPN kon je voor een vast bedrag per maand live naar Nederlandse zenders kijken via een app, zonder dat je vaste klant bij de providers hoefde te zijn. Nu komt Canal Digitaal met iets soortgelijks. Met twee verschillende bundels kun je live tv-kijken naar de populairste Nederlandse zenders voor een vast bedrag per maand. Je kan kiezen tussen Canal Digitaal Vol en Bomvol.


Het Vol-pakket bestaat uit 45 zenders en biedt in totaal zo’n 540 programma’s per dag. Dit Vol-pakket kost €9,95 per maand en is de eerste maand gratis. Als je hier ook sport bij wil, dan is er nog de Bomvol-bundel. Deze kost €14,95 en bevat ook nog FOX Sports Eredivisie. In totaal zitten er in Bomvol 62 zenders en zijn er 744 programma’s per dag om te bekijken. Het is niet nodig om ook vaste satelliet tv af te sluiten, waardoor iedereen zich dus kan aanmelden. Voor beide bundels geldt dat je zowel live kan kijken als programma’s kan terugkijken. Je kan op maximaal vier toestellen tegelijk kijken.

Canal Digitaal live tv-app.

Tv-kijken doe je via de Canal Digitaal TV-app, maar kan ook via je computer. De app van Canal Digitaal ondersteunt AirPlay en Chromecast, zodat je het beeld kan doorsturen naar je televisie. Er is helaas geen Apple TV-app beschikbaar, terwijl KNIPPR dat wel had en diensten als NLZIET dat sinds kort ook hebben. Was je al klant bij Canal Digitaal, dan kon je de app eerder al gebruiken binnen je bestaande pakket. Het online pakket is per maand opzegbaar.

Volgens TotaalTV krijg je na de eerste maand ook een smartcard opgestuurd, waarmee je kosteloos via de satelliet kan kijken. het is niet verplicht om deze smartcard daadwerkelijk te gebruiken om van het online-pakket gebruik te kunnen blijven maken.

In ons artikel over televisiekijken op je iPhone en iPad vind je meer mogelijkheden om op je iDevice naar programma’s te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2018, 9:17
Bron Bron TotaalTV
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen televisie, televisie kijken
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.