Call of Duty Mobile.

In Call of Duty: Mobile neem je het binnenkort op tegen je vrienden

Activision heeft een nieuwe mobiele Call of Duty-game aangekondigd. Call of Duty: Mobile komt binnenkort naar iOS en Android en laat je het rechtstreeks tegen je vrienden opnemen.

De echte hoogtijdagen van Call of Duty liggen wel achter ons, maar toch is de bekende first-person shootergame nog altijd populair. Binnenkort kun je het weer tegen je vrienden opnemen in allerlei bekende levels in Call of Duty: Mobile. Tijdens de GDC, de Game Developers Conference in San Francisco, heeft Activision de game officieel aangekondigd en de eerste details vrijgegeven.

Call of Duty: Mobile voor iOS aangekondigd

De afgelopen jaren zijn er al meerdere Call of Duty-games voor iOS verschenen. Het waren veelal spin-offs van het echte werk met onder andere een zombies en een meer tactisch sausje. Call of Duty: Mobile lijkt wat dat betreft meer op de games die je kent van de spelcomputers. De game bevat meerdere multiplayerstanden waarin je het ook tegen je vrienden kan opnemen. De game verschijnt voor zowel iOS als Android, dus al je vrienden kunnen meedoen.

Verschillende bekende spelmodi zoals Search-and-Destroy, Team Deathmatch en free-for-all vind je in de game. Het spel bevat allerlei bekende levels, zoals Nuketown en Hijacked uit bijvoorbeeld Black Ops II. Het spel is gratis te spelen en zal ook gratis updates krijgen. Vermoedelijk is de game wel uit te breiden met in-app aankopen. Het spel wordt gemaakt door Tencent, de ontwikkelaar die ook achter de mobiele versie van PUBG zit. De game krijgt dan ook een Battle Royale-achtige stand uit Call of Duty: Black Out.

Binnenkort start Activision met de betatest, waar je je hier voor kan aanmelden. Voor welke apparaten de betatest precies beschikbaar komt, is nog wat onduidelijk. We verwachten de release van de game voor later in 2019.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.