Call of Duty iOS-app uitgebracht voor Call of Duty Ghosts

Call of Duty voor iPhone en iPad is de partner-app van Call of Duty Ghosts en fungeert als tweede scherm voor de clan wars in de game.

Call of Duty Ghosts iPad iPhone appUitgever Activision heeft een nieuwe officiële iPhone- en iPad-app uitgebracht voor Call of Duty. Het gaat om een applicatie die speciaal is afgestemd op het vannacht uitgebrachte Call of Duty: Ghosts. De app helpt spelers een online clan van medespelers op te zetten en te beheren. Daarnaast is de app een tweede scherm voor tijdens het spelen. Je ziet statistieken uit de multiplayer game waarmee je bezig bent op spelcomputer of pc, live worden bijgewerkt op het scherm van de iPad.

Maar als je denkt dat Call of Duty voor de iPad alleen leuk is voor wat extra cijfers over je kills, punten voor het helpen en redden van anderen en wapens, heb je het mis. Je kan de app actief gebruiken tijdens een multiplayer game. Zo is het mogelijk om na een keer dood te gaan je loadout te veranderen in de app, zodat je de volgende keer spawnt met andere wapens, granaten en de speciale eigenschappen perks. Voor een potje kan je het team samenstellen, na een spel zie je de scores gedetailleerd worden weergegeven. Op de iPad bekijk je eveneens de kaart van clan wars die draaien om territoria te veroveren. De mogelijkheden zijn nu voorbehouden aan Apple’s tablet, maar zullen binnenkort ook op de iPhone beschikbaar zijn.

COD Ghosts Clan profiel iOS COD Ghosts ranglijst clan

Het gebruik van de app is zelfs van toegevoegde waarde als je de app zelf helemaal niet wilt gebruiken. Want gebruik je de iPhone of iPad tijdens het spelen van de game, dan maak je kans op exclusieve in-game bonussen. Je kan daarbij denken aan meer mogelijkheden om het uiterlijk van je soldaat aan te passen en verhoogde ervaringspunten. Dit gedeelte van de app is eveneens speciaal van toepassing op clans. Ten slotte kan je medespelers laten weten dat je klaar staat om te spelen.

De applicatie staat los van Call of Duty: Elite, de officiële iOS-app toebehorend aan het vorige deel, Call of Duty: Black Ops 2. Die richt zich meer op individuele prestaties.

Downloaden: Call of Duty (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2013, 13:31
Categorie Games
Onderwerpen call of duty, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.