Reacties voor: California Theatre is klaar voor Apple-evenement 23 oktober

Apple heeft California Theatre aangekleed voor het Apple-evenement op dinsdag 23 oktober 2012. Er wordt een iPad mini en mogelijk andere producten verwacht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vermoed gekleurde iPad mini’s & de release van iTunes 11

  2. Ik denk ik gewoon wacht op de ipad 4.
    Ik wil niet zo’n instapmodel. Denk ook niet dat de rijen voor de ipad mini zullen evenaren met andere ipad lanceringen.

  3. Origineel geplaatst door 020
    Ik vermoed gekleurde iPad mini’s & de release van iTunes 11

    Dat iTunes 11 uitkomt is toch al algemeen bekend?

  4. iPad mini her we come!

  5. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Ik denk ik gewoon wacht op de ipad 4.
    Ik wil niet zo’n instapmodel. Denk ook niet dat de rijen voor de ipad mini zullen evenaren met andere ipad lanceringen.

    Mee eens, voor mij is het meer het (vermoedelijk) ontbreken van een retina scherm. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de ipad mini dezelfde resolutie als de iphone 3G/3GS, dat kan écht niet meer tegenwoordig…

    Mocht het scherm wel een mooie resolutie krijgen is het een ander verhaal, alhoewel de 16gb versie waarschijnlijk slechts €100 goedkoper gaat zijn dan zijn grotere broer.

  6. Ik zit wel degelijk te wachten op een kleinere iPad. Voor zakelijk gebruik wel te verstaan, want ik vind de huidige iPad te lomp voor deze activiteiten. Ik kijk eerst naar Apple, omdat ik daar alle producten al van heb. Maar zodra de iPad Mini tegenvalt ga ik kennismaken met Android (Nexus 7). Zelf denk ik dat de Mini niet tegen zal vallen, zeker niet waarvoor ik hem ga gebruiken. Vereisten zijn wel een duidelijk scherm, vlot werkend en de bijbehorende juiste prijs. Meestal zit dit wel snor bij Apple. Desalniettemin heb ik een hard hoofd in de prijzen. Als Apple de schandalige prijzen durft te vragen voor simpele geheugen upgrades, dan laat ik hem links liggen uit principe…denk ik.

  7. Laten we nou hopen dat ze ook een nieuwe Imac laten zien. Dan hoef ik de iamstores of de Applestore zelf niet meer te bellen of deze op voorraad hebben of kan bestellen.

  8. Denk niet dat ze er geen retina in stoppen hoor, dan kunnen ze beter niks uitbrengen.. lijkt me toch dat er echt wel een retina scherm in komt.. anders kun je toch ook niet met andere tablets concurreren?

  9. Ligt t nou aan mij of ziet dat zaaltje er wat erg sober uit van buiten, zo met die letters? Ik denk dat er geen iPad mini wordt gepresenteerd maar iets dat te maken heeft met meer films in iTunes of zo.

  10. Ik hoop op een grotere (en dus duurdere) variant van de ipod, met de nieuwe kleuren, retina scherm en armbandje! Laten we zeggen 599 dollar. Gewoon lekker tegen de geruchten in! (de prijs zou vast niet iedereen het mee eens zijn) 😉

  11. Wat dachten we van de tv van apple, hier waren ook geruchten over

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.