MacBeurs op 18 november 2012 in Vlaanderen

De MacBeurs van gebruikersgroep MacLimburg is op 18 november 2012 in Genk (bij Maastricht en Hasselt). Dit jaarlijkse evenement draait om workshops, mensen ontmoeten en vragen stellen aan experts.

macbeurs genkDe Apple-gebruikersvereniging MacLimburg is misschien wel de actiefste in de Benelux. Elk jaar organiseren ze met veel enthousiasme een MacBeurs, waar je kunt kennismaken met andere Mac-liefhebbers. Dit jaar vindt op zondag 18 november de MacBeurs plaats, opnieuw op de locatie C-Mine in Genk (dus niet Gent), vlakbij Maastricht en Hasselt. Iedereen kan ernaartoe, ongeacht of je beginner of gevorderde Mac-gebruiker bent.

De beursvloer opent vanaf 10:00 uur. Er zijn tientallen workshops, je kunt vragen stellen aan experts en er staan APR’s die Apple-spullen verkopen. Zit je krap bij kas, dan kun je ook terecht bij de tweedehandshandelaren die gebruikte spullen verkopen. Ondertussen leer je tijdens de workshops over de iPad in het onderwijs, apps bouwen, publiceren met iBooks Author, locatiegebaseerde apps en tips voor iCloud, om maar een paar onderwerpen te noemen. Een kaartje kost 10 euro als je voor 4 november bestelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2012, 11:58
Categorie Round-up
Onderwerp vlaanderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.