Reacties voor: bunq heeft handige widget met saldo van al je rekeningen

bunq heeft nu ook een widget in de iOS-app, waardoor je snel je saldo kunt bekijken zonder de app te hoeven openen. De widget geeft saldo-informatie over alle bunq-rekeningen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Beste Bank die ik ooit gehad heb!!…

  2. Tja, bunq was de beste bank die ik had, nieuwe gebruikers kunnen maandelijks gaan betalen voor hun pas en daarnaast ook nog eens bij geldopnames. Dus ze worden langzaamaan een normale bank, erg jammer. ASN heeft nu betere voorwaarden.

  3. @Jenc:

    Als ik inderdaad naast het betalen van elke pin transactie en voor geld opnemen ook nog eens moet gaan betalen per maand voor de pas dan ga ik zeker weer overstappen naar wat anders of terug naar de Rabo!

  4. @iChris74:

    Pin transacties zijn gratis. Pas 1 euro per maand. Geld opnemen 80ct per opname

  5. @Rene:

    Nee hoor, tenminste.. ik ben al klant/gebruiker van bunq maar pinnen is €0,04 en geld opnemen €0,80 per keer.

    En de pas koste mij €9,- voor 4 jaar…

  6. Origineel geplaatst door iChris74
    @Rene:

    Nee hoor, tenminste.. ik ben al klant/gebruiker van bunq maar pinnen is €0,04 en geld opnemen €0,80 per keer.

    En de pas koste mij €9,- voor 4 jaar…

    Eerste pas is gratis. Maar je betaal wel 1 euro per maand voor het gebruik van de pas. Een tweede pas kostje 9 euro 1x. Daarna natuurlijk weer 1 euro per maand. Per pin transactie betaal je niks.

    Geld opnemen kost 0,80 cent per keer. Maar daar heb ik bunq niet voor. Rabobank is duurder qua pakket en pas gebruik.

  7. N26 uit Duitsland lijkt mij nog interessanter. Bij hun krijg je een meastro en MasterCard debit Card op een rekening.

  8. @Erwin:

    Nope, ik heb mijn pas al voor 23 januari dus betaalde daar €9,- per 4 jaar voor!
    Deze prijswijziging heb ik niks van vernomen en lees er nu pas van omdat ik het opzocht!

    Als het zo is dat je nu als nieuwe gebruiker €1,- per maand voor een pas zou moeten gaan betalen dan ga je bijna net zo veel betalen als aan de Rabo! (Rabo: €14,40 per jaar!). Zeker als je nog eens een paar keer geld opneemt in de maand! 3x geld opnemen en je bent net zo duur uit als met de Rabo!

    De reden waarom ik bunq nam was dat het 1, nieuw en anders is. Vooruitstrevend.. 2, en vooral goedkoper. Want in landen om ons heen open je gewoon gratis een rekening (België, Duitsland en nog een hoop landen).

  9. @Jochem de Graaf: Heb zelf bunq en N26 omdat ik het fijn vind als girorekening en Mastercard gescheiden zijn.
    Zeer content met beide services.
    En als ik geld naar N26 overmaak staat het er binnen een paar uur op. Bij eerdere credit/debitcards duurde het altijd meerdere dagen.

  10. Origineel geplaatst door Yonga
    @Jochem de Graaf: Heb zelf bunq en N26 omdat ik het fijn vind als girorekening en Mastercard gescheiden zijn.

    Zeer content met beide services.

    En als ik geld naar N26 overmaak staat het er binnen een paar uur op. Bij eerdere credit/debitcards duurde het altijd meerdere dagen.

    N26 is qua tariefstructuur gewijzigd. Nu betalen nieuwe klanten ik maandelijks voor de pad.
    Verder hele fijne bank.
    Ook tevreden over bunq, prima als betaalrekening.

  11. @Mike33:

    Ik ben ook zeer zeker te spreken over bunq! Het is leuker, handiger en slimmer. Goedkoper ook want met de prijzen van voor 23 januari 2017, waar ik onder val, kon ik even snel gerekend 25x pinnen (winkels, tankstations, bakker etc…) om dan uit te komen op het tarief van de Rabo. Geld opnemen zou ik dan zien te voorkomen en anders bij een supermarkt even wat extra pinnen als ik cash nodig zou hebben 😉
    Aangezien ik normaal bij de Rabo 10 tot 15x per maand pinde ben ik nu “goedkoper” uit. Het gaat om enkele euro’s maar toch, overal waar ik minder voor hoef te betalen en ik krijg hetzelfde product/service dan doe ik dat! Scheelt op jaarbasis enkele honderden euro’s als je dat doet! (Zorg, verzekeringen, abonnementen…)
    Als ik bij bunq op de oude tarieven kan blijven is het tot zover nog wel prima maar met de nieuwe prijzen is het qua kosten niet goedkoper dan een basis pakket bij de Rabo (€14,40 per jaar) en zal ik gewoon weer op zoek gaan naar een andere maar goedkopere bank! Als die er is…

    Terug over de widget. Handig en leuk en zette het direct aan. Maar het bleek dat je elke keer opnieuw moet inloggen. Dit kun je veranderen in de app onder beveiliging alwaar je in stelt dat de app, dus ook de widget langer ingelogd kan staan. Van 5min tot een week.
    Nu vroeg ik aan bunq waarom dat niet continu kon, zoals bij o.a. de Rabo app (beginscherm van de Rabo app), maar dit was niet veilig was hun antwoord! Maar je kunt het in de bunq app weer wel zo instellen zelf dat de widget wel langer ingelogd blijft.. is dit dan wel veilig vraag ik mij af!?

    Dus een functie die best handig is en toegevoegde waarde heeft maar qua praktische werking iets heeft van mhwa niet handig!

  12. Ik blijf maar lekker bij de ING, die hebben volgens mij toch de meest innovatieve app. Zo’n widget met saldo hebben ze al een lange tijd, óók bruikbaar op je Apple Watch. Je kunt via je app een rekening delen, betaalvragen (hoe heet dat eigenlijk!) per sms naar anderen sturen. En ze hebben al lang een vriendelijk meisje in de app die je je kunt toespreken om dingen te regelen of betalingen te doen. En natuurlijk alle andere functies. En een kantoor waar ik nog even kan binnenlopen. Dat is soms ook handig 😉

  13. Helaas wil ik juist m’n saldo het liefst zo min mogelijk zien. 😄

  14. @macaanzee: ING? Whahahahah k u t bank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.