D-Link Omna

HomeKit beveiligingscamera D-Link Omna 180 nu in Nederlandse Apple Store

De D-Link Omna 180 Cam HD is een hoge resolutie beveiligingscamera voor thuis. De camera werkt samen met HomeKit en is nu te koop in de Apple Store.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

D-Link Omna
Er zijn allerlei beveiligingscamera’s beschikbaar die samenwerken met een iPhone-app, zodat je de beelden altijd en overal kunt bekijken. Het aanbod van camera’s dat samenwerkt met HomeKit is echter een stuk beperkter. Vanaf vandaag is de D-Link Omna 180 Cam HD-camera beschikbaar in de Nederlandse Apple Store. Het handige van deze camera is dat hij samenwerkt met HomeKit, zodat je de camera kunt koppelen aan andere HomeKit-accessoires.

D-Link Omna 180 Cam HD bij de Apple Store

Deze handige beveiligingscamera van D-Link werd aangekondigd tijdens CES afgelopen januari, samen met allerlei andere bijzondere smart-home accessoires. De D-Link Omna 180 heeft, zoals de naam al zegt, een kijkhoek van 180 graden. Daarnaast heeft de camera een resolutie van 1080p en ondersteunt hij tweeweg-audio, waardoor je dus zowel kunt praten als luisteren via deze beveiligingscamera.

Bekijk ook

Bijzondere smart home-accessoires van CES 2017

Op CES 2017 zijn allerlei nieuwe apparaten voor je smart home te zien. Wij maakten een selectie van de meest handige, nuttige en bijzondere accessoires die er te zien zijn.

De camera heeft ook nachtzicht, zodat je ook in het donker beelden kunt bekijken. Dit kan op een afstand tot en met 5 meter. Elk gemaakt shot is ook op te slaan op een microSD-kaart, zodat je de beelden altijd later terug kunt bekijken. Voor de camera kun je ook gebruikmaken van de bijbehorende Omna-app, zodat je alle beelden live kunt bekijken en kunt bedienen. De app stuurt je ook notificaties bij het constateren van bewegingen, zodat je meteen weet als er iets in het huis gesignaleerd is. De app is ook nodig om de camera up-to-date te houden met de meest recente software.

De meest handige eigenschap van de D-Link Omna 180 Cam HD is de integratie met HomeKit. Dankzij deze samenwerking kun je meldingen ontvangen van de Woning-app. Ook koppel je de camera aan andere accessoires die ondersteuning bieden voor hOmeKit, zoals lampen of de thermostaat. Detecteert de camera beweging, dan kan bijvoorbeeld automatisch je verlichting aangezet worden. Ook het koppelen met geluidsalarmen is een mogelijkheid, mits deze dus ook ondersteuning bieden voor HomeKit.

Bekijk ook

HomeKit: het complete overzicht voor slimme apparaten in huis

Met Apple's HomeKit kun je smart home-toepassingen (domotica) makkelijker bedienen vanaf iPhone, iPad en andere Apple-apparaten. Lees alles over Apple HomeKit huisautomatisering.

De D-Link Omna 180 Cam HD is beschikbaar voor €229,95 via de online Apple Store. Als je de camera nu bestelt, heb je hem morgen al in huis. Vanaf morgen is de camera ook te koop bij de fysieke Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.