bunq-app met rekeningoverzicht.

bunq heeft handige widget met saldo van al je rekeningen

bunq heeft nu ook een widget in de iOS-app, waardoor je snel je saldo kunt bekijken zonder de app te hoeven openen. De widget geeft saldo-informatie over alle bunq-rekeningen.

bunq-app met rekeningoverzicht.
Het is nu een stuk eenvoudiger om snel het saldo van al je bunq-rekeningen te bekijken. De app heeft met ingang van de nieuwste versie namelijk een widget, waarin je het saldo van al je rekeningen snel kunt bekijken in het widget-overzicht op je iPhone.

Saldowidget van bunq

De widgets in iOS zijn handige kleine toepassingen, waardoor je allerlei informatie van een app kunt ophalen zonder dat je de desbetreffende app hoeft te openen. Er zijn allerlei apps die gebruikmaken van zo’n widget en met de update van vandaag heeft ook bunq deze toegevoegd aan haar eigen app. Met de widget van bunq kun je zo snel het saldo van al je bunq-rekeningen bekijken, zonder dat je daarvoor de app hoeft te openen. Dit is vergelijkbaar met de saldowidget van ING Bankieren die een jaar geleden toegevoegd werd. Toch zijn er wel een paar verschillen in de saldowidget van ING en bunq.

bunq-widget met saldo.De saldowidget van ING toont behalve het saldo ook het IBAN-nummer van de rekening en de datum waarop het saldo voor het laatst is bijgewerkt. De widget van bunq laat alleen zien wat het saldo is, samen met de eigen gekozen naam van de bijbehorende rekening. Bovendien werkt de widget van bunq alleen als je ingelogd bent. De bunq-app logt na een bepaalde tijd automatisch uit. Hierdoor krijg je in de widget de melding te zien dat je in moet loggen voordat je het saldo kunt bekijken. Dit maakt de widget wat minder bruikbaar dan die van de ING, omdat je daar altijd het saldo kunt bekijken, ongeacht of je ingelogd bent of niet.

Ben je desondanks bang dat iemand anders jouw saldo kan zien vanaf een vergrendelde iPhone, dan kun je dit eenvoudig uitschakelen. Door het Vandaag-scherm met alle widgets uit te schakelen vanaf een vergrendelde iPhone, moet je het toestel eerst ontgrendelen voordat de widgets zichtbaar zijn. In onderstaande tip lees je hoe je dit instelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2017, 18:30
Categorie Apps
Onderwerp bunq

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.