bunq-appicoon.

bunq-rekening nu ook te openen voor minderjarigen

Vanaf vandaag kan iedereen een rekening openen bij de jonge Nederlandse bank genaamd bunq. Ben je onder de 18, dan is het mogelijk om gebruik te maken van alle functies die de bank te bieden heeft.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

bunq rekening delen
De nieuwste bank van Nederland bunq heeft nu ook haar deuren geopend voor mensen onder de 18. Door deze wijziging kan iedereen nu een account aanmaken bij bunq en zijn of haar geldzaken daar regelen door gebruik te maken van de mobiele app van de bank.

bunq voor mensen onder de 18

bunq werd eind vorig jaar gelanceerd als middel om snel je vrienden om geld te vragen, een rekening te delen en om in real time te betalen. Bij de lancering was dit alleen mogelijk voor particuliere klanten boven de 18, terwijl later de ondersteuning kwam voor zakelijke gebruikers. Vanaf vandaag kunnen dus ook minderjarigen gebruikmaken van bunq en daar zelf een rekening openen.

bunq bank: rekening met verdeling bunq bank: verzoeken om betaling

Maar dat wil niet zeggen dat iedereen onder de 18 zomaar zelf op eigen initiatief een rekening kan openen. Ben je onder de 18, dan zullen je ouders alsnog toestemming moeten geven om een rekening bij bunq te starten. Een voorwaarde is bovendien dat de ouders ook een eigen bunq-rekening moeten hebben, waardoor er nog wel wat haken en ogen zitten aan het openen van een rekening voor minderjarigen. Ook heb je nog steeds een eigen rekening nodig om iDEAL-betalingen mee te kunnen verrichten.

Begin dit jaar introduceerde bunq iets nieuws, want het is de eerste bank die jouw automatische incasso’s eerst laat controleren voordat de betaling definitief geworden is. Bij reguliere banken wordt het geld automatisch van je rekening gehaald, of je dat nou wilt of niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2016, 23:44
Categorie Apps
Onderwerpen bunq, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.