Reacties voor: Buitenlandse pre-order gestart voor iPhone SE en 9,7-inch iPad Pro

In de eerste groep landen is het pre-orderen van de iPhone SE en iPad Pro van start gegaan. Op 31 maart worden ze uitgeleverd. Nederland en België zijn op 29 maart aan de beurt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Nog geen reservering mogelijk. Alleen kopen en laten bezorgen op een Duits adres .

  2. Helaas blijkt bij het bestellen op de Duitse Apple site de optie afhalen niet beschikbaar. Dan maar op goed geluk de 31e naar Duitsland :-).

  3. Via de webpagina zie ik nog geen reserveringsmogelijkheden, noch in Frankrijk – ik ben begin april toch in Parijs -, noch in Duitsland. Ook de reserveringspagina is nog niet beschikbaar.

  4. In store pick-up is (nog) niet mogelijk.

  5. In-store pickup is (nog) niet mogelijk.

  6. Net besteld bij Belsimpel.
    Levertijd 2-4 werkdagen.

  7. Origineel geplaatst door Joop Gijsbers
    Via de webpagina zie ik nog geen reserveringsmogelijkheden, noch in Frankrijk – ik ben begin april toch in Parijs -, noch in Duitsland. Ook de reserveringspagina is nog niet beschikbaar.

    Via de Apple Store-app kun je sinds 8:00 uur gewoon bestellen.

    Los daarvan: ik heb in het artikel inmiddels toegevoegd dat je alleen kunt laten bezorgen en dat de grijze/zilveren modellen het snelst gaan.

  8. Ben erg benieuwd naar de verkoopcijfers, met name van de iPhone SE.

  9. 399 plus 21% btw is 483 dollar. Als je dollar = euro aanhoudt dan heb je dus ongeveer de prijs. Als je de huidige koers aanhoudt dan betaal je 56 euro meer.

  10. Nog even wachten kan ik wel. Ben wel toe aan een nieuwe iPad 👍🏻. Prijs is ietsjes hoog, maar ja, dat weet je altijd bij Apple.

  11. Ik heb op de kleine pro zitten wachten, maar nu ik hoor dat geheugen maar 2 gb is, dus gelijk is aan ipad air 2 , vind ik het prijsverschil te hoog.
    wordt m dus niet denk ik.

  12. @Irene: erg vervelend die 2gb. Juist het geheugen was wat ik hoopte dat overeen zou komen met zijn grote broertje. Echter blijven Apple producten ongeveer 4 jaar snel genoeg in mijn beleving, en is de Air 2 alweer ruim een jaar oud, bijna anderhalf. Dan toch liever de kleine pro, die ik dan ook aan ga schaffen.

  13. Wat ik me afvraag, dat “ambiance” scherm, kan je dat ook uitzetten?
    Anders word de afbeelding altijd aangepast aan je omgevingslicht in plaats van dat je de afbeelding ziet zoals hij bedoelt is.en dat lijkt me niet echt de bedoeling te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.