Reacties voor: Bug in iOS laat je extreem inzoomen op foto’s

Er is een nieuwe bug in iOS ontdekt, waardoor je een stuk verder in kunt zoomen op foto's dan eigenlijk de bedoeling is. De bug werkt zowel op de iPhone als op de iPad met iOS 9.3.2.
Lees het complete artikel → Bug in iOS laat je extreem inzoomen op foto’s

Reacties: 9 reacties

  1. Werkt ook in iOS 9.3.1 🤔

  2. Iedere keer verbaas ik me weer over de hoeveelheid vrije tijd die de ontdekkers van dit soort (nutteloze) bugs hebben!

  3. Ik kan op mijn iPhone sowieso al heel ver inzoomen, zonder dit te doen… Best wel handig

  4. Origineel geplaatst door Joren
    Iedere keer verbaas ik me weer over de hoeveelheid vrije tijd die de ontdekkers van dit soort (nutteloze) bugs hebben!

    Dit soort dingen worden niet gezocjt maar lopen mensen per ongeluk tegenaan.

  5. Dit mag voor mij zo blijven. Kan nuttig zijn

  6. Je kan de foto na een kwartslag te draaien en gereed te klikken nog driekwart draaien zodat deze weer goed om staat en dan werkt het nog steeds. Maar dan staat de foto tenminste weer goed om.

  7. Via een klein omweggetje was dit altijd al mogelijk, maar dan op een iets andere manier: foto kiezen, maximaal inzoomen, screenshot maken (homeknop en aan/uit-knop tegelijk ingedrukt houden), dan in je fotorol het screenshot selecteren, en daarop kun je dan weer inzoomen. Is dat nog niet voldoende, dan maak je een screenshot van het ingezoomde screenshot en van daaruit kun je weer verder zoomen. Dit kun je eindeloos herhalen…

  8. It’s not a bug, it’s a feature!

    Vooral zo laten 🙂

  9. Het is geen specifieke bug, je maakt de foto in principe ‘van mindere kwaliteit’ wanneer je ‘m wijzigt. Upload de foto’s maar een naar je computer en bekijk de waardes van origineel en de bijgewerkte. Duidelijke kwaliteitsverschillen, daarbij zoomen kleine foto’s wel helemaal in op de iPhone vergeleken met grote foto’s.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.