Reacties voor: British Airways zet iPad in voor passagiersinformatie

Zo'n honderd stewards en stewardessen van British Airways werken momenteel met een iPad waarop ze gegevens over de passagiers zien en problemen kunnen doorspelen naar de grond.
Bart Breij -

Reacties: 3 reacties

  1. Ben benieuwd of ze hem wel uitzetten voor het opstijgen en landen. En hoe kunnen ze informatie doorspelen aan het grondpersoneel als je hem officieel in airplane mode moet zetten. Gebruiken ze dan ook sbsettings om alsnog wifi of 3g aantezetten terwijl het airplane symbooltje blijft staan (geteste werkende methode ;-)) Nog nooit is er volgens mij bewijs gebracht waarbij een mobiele telefoon die aan stond tijdens een vlucht een crash veroorzaaket. En dit artikel bewijst dat maar weer.

    Thnx voor het artikel Bart.

  2. Origineel geplaatst door George
    Ben benieuwd of ze hem wel uitzetten voor het opstijgen en landen. En hoe kunnen ze informatie doorspelen aan het grondpersoneel als je hem officieel in airplane mode moet zetten. Gebruiken ze dan ook sbsettings om alsnog wifi of 3g aantezetten terwijl het airplane symbooltje blijft staan (geteste werkende methode ) Nog nooit is er volgens mij bewijs gebracht waarbij een mobiele telefoon die aan stond tijdens een vlucht een crash veroorzaaket. En dit artikel bewijst dat maar weer.Thnx voor het artikel Bart.

    Heel die regel is sowieso achterhaald aangezien ze zelfs willen dat gameboy’s en mp3-spelers zonder wifi uit moeten. Zelfs airplane mode mag volgens de regeltjes niet. ALLE elektronische apparatuur moet uit tijdens landen en opstijgen.

  3. @Mark:

    Het KAN storing geven op de apparatuur in de kist vooral tijdens de start en landigen. Echter een andere nog belangrijkere reden is dat bij in gebruik zijn van bijv ipod/ipad etc (meestal in combi met koptelefoon) de passagiers niet alle noodsignalen optijd zou kunnen meekrijgen. Aangezien de grootse kans op problemen tijdens de start en landing zijn moet dus apparatuur uitgeschakeld zijn 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.