BMW i Vision Dee concept car

Reacties voor: [CES2023] BMW geeft een voorzetje op de Apple Car

Is het de Apple Car? Nee! Er waren ooit geruchten dat Apple zou samenwerken met BMW om een gezamenlijke auto te ontwikkelen. Maar de autofabrikant slaat nu een eigen weg in met de BMW i Vision Dee en die heeft veel trekjes die aan de Apple Car doen denken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Nieuwe iDrive systeem van BMW wordt ook gemaakt op basis van Android. Dit terwijl de huidige systemen (officieel) alleen CarPlay ondersteunen.

  2. Dat einde van het filmpje! “Oh, and there’s one more thing! Wanna know more, stay tuned!” :-p

  3. Android based OS?

    Volgens mij vist apple steeds vaker achter het net. Net als een echte Apple TV zal er nooit een Apple car komen.

  4. Hoe kunnen juliie nou schrijven dat de bmw-concept doet denken aan de apple car concept-afbeeldingen?
    Er is helemaal geen apple car concept-afbeelding, laat staan een concept. Met dat eerste linkje verwijzen jullie naar een eerder artikel waarin jullie een paar tesla’s laten zien. Apple heeft nog nooit iets van een design laten zien, we weten niet eens zeker waar ze mee bezig zijn. Het ontwerp waar jullie naar verwijzen, de tesla pickup met daf-invloeden, is een fantasie van een stel enthousiaste medewerkers van Vanarama, een lease-company. Bmw (waar ik beslist geen fan van ben) is een degelijke, innovatieve autofabrikant die laat zien waar ze mee bezig zijn, en die dit ook binnen een paar jaar op de markt brengt. Apple mocht dus willen dat dit ontwerp aan iets van hun doet denken. Als Apple al met iets komt dan zal het hooguit aan iets van bmw of een andere autofabrikant doen denken.

  5. Ik heb echt een bloedhekel aan reclame -en promofilmpjes maar BMW heeft hier goed werk neergezet met dit filmpje naar mijn mening. Moet wel erg wennen aan het design van de auto maar naarmate je meer ziet went ook dat wel. Of het iets met Apple Car te maken heeft, dat denk ik niet maar BMW laat hier in ieder geval een design zien hoe de auto in de toekomst er uit kan gaan zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.