Reacties voor: Bluetooth-tool Celeste krijgt ondersteuning voor iOS 4.3 (jailbreak)

Celeste is een app waarmee je bestanden kunt uitwisselen tussen iOS en andere apparaten. Denk daarbij aan muziek of video's. Deze app heeft een update gekregen met nieuwe functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. “Daarnaast bevat het nog een paar andere handige functies, zoals verzenden van muziek vanuit je iPod-bibliotheek.
    Dit kon toch al? Teminste ik wel… :’)

  2. @zdar: Ik denk dat er mee word bedoeld dat je het naar andere mobieltjes kan verzenden.

  3. Ondersteuning voor iOS 4.3 of 4.3.x?

  4. Lijkt me een nuttige tool, al vind ik prijs wel wat aan de hoge kant.

  5. Klinkt goed! Iemand ervaringen met deze tweak?

  6. Ook ondersteuning voor 4.3.x?? Vorige week gekocht maar nog steeds echeck en niet verrekend..

  7. Klinkt als een handige tool, maar ik vind de prijs nogal aan de hoge kant. Voor mij te duur voor het sporadische gebruik dat ik er verwacht van te maken.

  8. Fijn! Weer de functies terug die dit toestel en elk smartphone toestel standaard horen te hebben.
    Ik blijf lekker bij 4.3 met lockinfo, celeste en een boel andere handige tweaks, tot dat iOS 5 gewoon werkt zoals ik wil dat het mijn aangeschafte apparaat werkt.
    Ik betaal voor bluetooth(thans de hardware) maar ik kan de functies er van niet/nauwelijks volledig benutten.
    Er moeten echt meer wetten komen voor het consumentelijke recht van gebruik van aangeschafte hardware. Overigens is het zeker de 10 dollar waard de bluetooth plugin werkt goed en implementeert heel mooi.

  9. @Dikkie B: yep, is wel 10 dollar waard MITS de updates op tijd verschijnen. Vind het ronduit belachelijk dat het zó lang heeft geduurd.

  10. Origineel geplaatst door René
    @Dikkie B: yep, is wel 10 dollar waard MITS de updates op tijd verschijnen. Vind het ronduit belachelijk dat het zó lang heeft geduurd.

    helemaal waar…ik had het gekocht toen ik al 4.3 had en het net uit kwam en werkt nu pas.

  11. Een vriend heeft het Een tijdje geleden gekocht en toen werkte het niet (ios 4.2.1 net als mij) weet iemand of het nu wel werkt op 4.2.1?

  12. 4.3 werkte al bij mij? Alleen send op iPod doet het nu ook :p

  13. Origineel geplaatst door Dikkie B
    Er moeten echt meer wetten komen voor het consumentelijke recht van gebruik van aangeschafte hardware.

    Ik snap je frustratie wel hoor, maar wie zou er dan verplicht moeten worden om de bijbehorende software te leveren? Ik neem aan de hardware fabrikant en in het geval van de bluetooth chip in de iPhone gaat het dus niet om Apple. Zo’n wet zou er wel heel vreemd uit komen te zien en natuurlijk totaal onzin zijn.

    Daarnaast is er niemand die je verbied om een jailbreak uit te voeren en een externe softwareontwikkelaar je de juiste mods aan te laten bieden zoals nu gedaan wordt. Probleem opgelost lijkt me.

  14. wel jammer dat apple dit niet toe staat dit kon je met alle telefoons gewoon doen. nu heb je allemaal copyright onzin. dan zeggen veiligheid van toetstel me ass ^^. apple en andriod horen dit standaard toe te laten

  15. Origineel geplaatst door u are a coward
    wel jammer dat apple dit niet toe staat dit kon je met alle telefoons gewoon doen. nu heb je allemaal copyright onzin. dan zeggen veiligheid van toetstel me ass ^^. apple en andriod horen dit standaard toe te laten

    Android doet dit ook standaard. Maar veiligheid kan zeker een punt zijn als je weet hoeveel bluetoothhacks er zijn. Maar over Celeste zelf werkt voor geen meter bij mij loopt altijd vast. 10 dollar voor niets

  16. Hebben we hier geen cloud-oplossingen voor?

  17. Origineel geplaatst door tom031
    Een vriend heeft het Een tijdje geleden gekocht en toen werkte het niet (ios 4.2.1 net als mij) weet iemand of het nu wel werkt op 4.2.1?

    Het werkt prima bij mij op 4.2.1 Geen probleem. Ik kan verzenden van iPhone naar iPad, naar pc, laptops en ieder andere mobiel..

  18. @Sander:
    Ad-hoc is leuker als je filmpjes doorstuurt naar elkaar, is meestal sneller dan upload via mobiel netwerk, pakt geen bandbreedte in beslag, en is dus gratis.

    same voor HD foto’s, voor muziek (6-8MB vaak toch wel), …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.