Efteling feature

Krijg een notificatie als je bij de Efteling in de rij moet staan

Wanneer moet je in een rij gaan staan bij de Efteling? Met deze iPhone-app ontvang je een pushbericht zodra de wachttijd in de rij kort genoeg is.

Efteling featureEen bezoekje aan de Efteling kan flink wat voorbereiding vereisen. Wil je graag al je favoriete attracties bezoeken? Dan moet je op precies de juiste dag gaan, zodat je op de rustigste momenten in de rij kunt staan. Met dat laatste wil de nieuwe iOS-app van EftelStats je helpen. Deze applicatie verstuurt namelijk een pushbericht zodra je minder dan twintig minuten in de rij hoeft te staan voor een attractie.

Efteling-wachtrijen

EftelStats notificatieEftelStats heeft al langer een website, waarop je de wachttijden voor iedere attractie kunt zien. Daar zie je ook welke shows er op de planning staan en wanneer bepaalde attracties worden geopend. Vanuit de app kun je voor al deze informatie pushberichten ontvangen, zodat je precies weet waar je wel of niet heen moet in de Efteling. Zo ontvang je bijvoorbeeld een bericht als je minder dan tien minuten hoeft te wachten op de Fata Morgana, of als er een storing in het pretpark is gemeld. Deze data komt zeer goed van pas tijdens een bezoek aan de Efteling: iedere vijf minuten ontvangt EftelStats namelijk nieuwe informatie over het pretpark.

EftelStats is een onofficiële app, maar biedt wel meer opties dan de officiële variant van de Efteling. Hoewel je in de officiële app ook de wachttijd bij attracties ziet, kun je hierbij geen pushberichten ontvangen. Daarnaast bevat EftelStats extra data, over bijvoorbeeld beschikbaarheid van kaartjes. Je betaalt voor EftelStats eenmalig 99 eurocent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.