Reacties voor: Bijna 1 miljoen Nederlanders op 4G

Al bijna 1 miljoen Nederlanders gebruiken 4G. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse providers KPN, Vodafone en T-Mobile hebben vrijgegeven.
Lees het complete artikel → Bijna 1 miljoen Nederlanders op 4G
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ligt het aan mij, of is het bij KPN heel opvallend dat met een dekking 80% in verhouding maar zo weinig mensen er al gebruik van maken?

  2. Kan iemand bevestigen 4G van Vodafone te hebben in Roterdam zonder daar een speciaal RED-abo voor te hebben? Zie toch echt 4G staan als in de stad ben.

  3. Origineel geplaatst door Nick
    Kan iemand bevestigen 4G van Vodafone te hebben in Roterdam zonder daar een speciaal RED-abo voor te hebben? Zie toch echt 4G staan als in de stad ben.

    Ja dat kan ik. Heb een sim-only abonnement van 1,5 jaar oud met 4G blox.

    Origineel geplaatst door sander
    Ligt het aan mij, of is het bij KPN heel opvallend dat met een dekking 80% in verhouding maar zo weinig mensen er al gebruik van maken?

    Ligt ook aan het aantal mensen met een geschikt abonnement natuurlijk. 🙂

  4. Wat ik opmerk is dat 4G echt een batterij verslinder is. Ik was dinsdag 2 uur in Utrecht en heb m’n iPhone 5 niet gebruikt en de batterij is in die 2 uur van 97% naar 53% gedaald. Heb een T-Mobile netwerk.

  5. 4G zou juist minder batterij moeten verbruiken.

    Ik ben tevreden met KPN 4G, het is bijna altijd als of je op WiFi zit. Door de veel lagere Ping tijd is het allemaal wat vlotter 🙂

  6. Ach over 3 jaar als 5G uitrolt zullen we in deze regio wel 4G dekking hebben 😉

  7. Origineel geplaatst door Metz
    4G zou juist minder batterij moeten verbruiken.

    Niet volgens de thans bekende natuurwetten en constanten. Hoe meer bandbreedte, hoe meer energie (bij identieke signaal/ruis verhouding).

  8. Wij willen in België (Vlaanderen) ook 4G op onze iPhone. Apple en/of providers geven geen duimbreed toe. Mobistar heeft een monopolie positie in België. Dit lijkt mij geen correcte houding van alle partijen in dit debat, inclusief Europa!

  9. Wat zal ik zeggen… Ik zit ook op 4G volgens de lijst van Vodafone dan, maar ik kan er nooit gebruik van maken omdat wij in het oosten van ons land geen 4g dekking hebben. Ik denk dat de werkelijke getallen eerder bij de helft liggen.

  10. Zou het nu sneller gaan op 3G als steeds meer mensen op 4G over gaan? Dat we bijvoorbeeld de 14,4Mbps waarmee geadverteerd wordt halen, ipv op 2-3 Mbps blijven stelen. Of zou KPN de capaciteit op 3G terug naar beneden bijstellen, zodat we 4G willen?

  11. @Vndrhdn: Inderdaad. Vind het ook niet kunnen hoe het er in België aan toe gaat. Zit je met een toestel van 700 €, kan je geen gebruiken maken van 4g. Zucht 🙁

  12. Ik woon in zeeland en heb t-mobile, kan ik nog lekker tot begin 2015 wachten op 4G

  13. Met een jailbreakje is Belgische 4g open en bij proximus kan ieder met een 4G toestel gebruikmaken van 4g ongeacht welk abonnement. Zal snel meer zijn dan 1 mil gebruikers zo (5 mil klantenbasis)

  14. 3G, 4G, in België ben ik al blij als er Edge beschikbaar is.

    Een treinreis door het land maakt je drie kwart van de reis internetloos. Wifi is een onbekend begrip bij de NMBS. En de 99% dekking van de providers slaat alleen op het klantenbestand. Hele regio’s zijn gewoon verstoken van enig datasignaal.

    Arm België. Ik wil Nederlander worden…. allez, toch voor draadloze verbindingen…

  15. 55% meer data shit dan ga ik het niet redden met 2 gb in de maand ram er nu al 1,5gb in 3 weken door heen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.