Reacties voor: Bevestigd: Britse en Franse iPhone 4’s zijn simlockvrij

Apple bevestigd in de Britse en Franse online Apple Store dat de iPhone 4, wanneer deze gekocht wordt in een van deze twee landen, simlockvrij is en dus internationaal te gebruiken is.
Michel Lusthof -

Reacties: 94 reacties

  1. De Franse iPhones kan je ook niet meer reserveren. Wel nog pre-orderen en thuis laten afleveren. Nu is alleen mijn vraag ik moet inloggen met een ME account, mag ik dan mijn eigen gebruiken?? Of moet ik er een met Frans adres aanmaken?

  2. Kan je je iPhone instellen in elke taal zelf als je hem in het Frans koopt? En kun je ook elke Nederlandse app nemen?

    ๐Ÿ˜‰

  3. Goed nieuws! Iemand enig idee waar vanaf Amsterdam de dichtsbijzijndste Apple store is?

  4. Origineel geplaatst door Kenneth
    Kan je je iPhone instellen in elke taal zelf als je hem in het Frans koopt? En kun je ook elke Nederlandse app nemen?

    ja dat kan…

  5. @Kenneth:
    Ja dit is geen probleem, je kan gewoon nederlands instellen. Als je hem in Engeland koopt kan het misschien zijn dat je een engelse adapter er bij krijgt.
    Het kopen van apps zit gelinkt aan je iTunes-account.

  6. ik vind de prijzen reuze meevallen!
    echt jammer dat ze hier niet simlockvrij verkocht worden ๐Ÿ™
    Toch?

  7. @Kenneth:

    Taal kan je sowieso veranderen, maar of de app store ook nederlands is, dat durf ik niet te zeggen.

  8. Nou op naar de uk dan maar!

  9. Volgens GWK is 499 pond gelijk aan 553 euro en 599 pond gelijk 663 euro?

  10. is het door middel van een update van het iOS 4 alle bestaande iPhone’s 3G en 3GS simlockfree worden? Of is dat niet mogelijk?

  11. Origineel geplaatst door Sauerpraum
    Goed nieuws! Iemand enig idee waar vanaf Amsterdam de dichtsbijzijndste Apple store is?

    Ongelooflijk hoe lui mensen zijn. Ooit gehoord van Google?
    http://tinyurl.com/324vo9b

    2e resultaat

  12. Het grote drama is natuurlijk dat er geen telefoon te krijgen is in Engeland de eerst komende maanden. Op goed geluk naar Engeland afreizen zou ik echt sterk afraden de eerste maanden. Zeer grote kans dat je achter het net vist.

    Ik zie alweer een bloeiend grijs circuit ontstaan in Nederland. Het wordt tijd dat Apple de markt open gooit. Dan maar geen officiรซle andere provider maar verkoop de iPhones dan gewoon los bij de Mediamarkt/Dixons/APR etc.

  13. Het enige wat je nodig hebt is een microsimkaart, die bij alle Nederlandse providers leverbaar is.

    Zojuist een medewerker van de Vodafone klantenservice aan de telefoon gehad, maar de microsimkaart is sowieso nog niet leverbaar binnen een maand. Dat wordt knippen!

  14. Ik zie overal stukjes van mijn uiteindelijke vraag, dus zal hem toch maar eens in zijn geheel stellen:

    Is een buitenlandse iPhone precies hetzelfde als de Nederlandse versie (als je taal op NL zet), maar dan sim lock vrij?

    Er gaan verhalen ook rond dat visueel voicemail niet zou werkt of andere onderdelen moeilijker gaan.

    Sorry voor diegene die deze vraag overbodig vind.

  15. @Sauerpraum:

    In Duitsland: Hamburg, Frankfurt, Berlijn
    Frankrijk: Parijs (onder Louvrรฉ)

  16. Misschien moet T-Mobile massaal geboycot worden door de consument: wellicht dat Apple zich dan eens achter de oren gaat krabben. Zodra er niet afgezet wordt via T-Mobile, is Apple wel gedwongen andere kanalen te gebruiken…

  17. Origineel geplaatst door Kenneth
    Kan je je iPhone instellen in elke taal zelf als je hem in het Frans koopt? En kun je ook elke Nederlandse app nemen?

    In het NL zetten kan natuurlijk.. Nederlandse apps, dat hang allemaal af van je iTunes Store account. Dan moet je instellen dat je in NL woont. Maar om op je vraag te antwoorden; ja dat gaat ook.

  18. @Tim: Ja, een buitenlandse iPhone is precies hetzelfde maar dan zonder simlock. Visual Voicemail is afhankelijk van de provider. Naar mijn weten doet alleen T-Mobile dat (maak er overigens zelf vrijwel nooit gebruik van).

    Als je de juiste instellingen van de provider hebt (en die leveren providers die het toestel ondersteunen vaak erbij), dan zou alles wat ondersteund wordt gewoon moeten werken.

  19. Kan je eigenlijk als onderneming de BTW aftrekken als je hem in Engeland of Frankrijk koopt? Nee toch? (dan loont het voor mij namelijk de moeite om toch nog even geduldig te zijn)

  20. Ik realiseer me trouwens dat er wel รฉรฉn belangrijk verschil is tussen een Nederlandse en een Britse iPhone: de stekker. In Groot-Brittanniรซ heeft men andere stopcontacten dan hier in Nederland. Daar is echter wel een oplossing voor: een converter of een setje reisstekkers van Apple kopen (ongeveer 30 euro volgens mij).

  21. Ik hoorde net van een verkoper dat T-Mobile een exclusief contract heeft voor 5 jaar en we zitten nu pas in jaar 3, dus In Nederland wordt het waarschijnlijk weer alleen T-Mobile

  22. @Tim: Nee, dat kan alleen als je de iPhone (omdat die een waarde heeft van +430 euro) aangeeft bij de douane. Normaal gesproken hoeft dat niet, omdat er vrij goederenverkeer is in Europa.

  23. Origineel geplaatst door Michel Lusthof
    Ik realiseer me trouwens dat er wel รฉรฉn belangrijk verschil is tussen een Nederlandse en een Britse iPhone: de stekker. In Groot-Brittanniรซ heeft men andere stopcontacten dan hier in Nederland. Daar is echter wel een oplossing voor: een setje reisstekkers van Apple kopen (ongeveer 30 euro volgens mij).

    Of je koopt http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33898
    voor 3 euro

  24. @Michel Lusthof:
    Volgens mij heeft iedereen hier een 3G of 3Gs, gebruik je daar je stekker toch van!

  25. Ordered ! ๐Ÿ™‚

  26. @Sem: Die verkopers zeggen wel meer. Ze zeiden ook dat er geen iPhone 4(G) zou komen deze zomer, was ook dikke onzin. Het feit dat Apple gesprekken heeft gevoerd met KPN en mogelijk nog voert met Vodafone geeft wel aan dat er van exclusiviteit geen sprake meer is.

  27. @Sem Dat valt in de categorie indianenverhalen.

  28. Volgens mij is het wel mogelijk om je iPhone gewoon in Engelnd te kopen (en wordt mogelijk ook gewoon vanuit Nederland verzonden zoals met zoveel produkten)

    Je zult alleen eerst je bestelling moeten plaatsen op een Brits adres en vervolgens bel je de klanten service en zegt dat je je aflever adres wenst te veranderen —

    Ik beloof niks, maar het heeft in het verleden wel gewerkt, ook andersom

  29. Weet iemand misschien hoe de garantie in het buitenland in elkaar zit? Vele zullen op vakantie wel zo’n iPhone gaan halen denk ik, maar stel dat hij defect gaat, kunnen we hem dan gewoon in Nederland laten repareren (dat onder de garantie valt)? Zo nee, is dat dan bij aanschaf van AppleCare wel mogelijk?

    (Red.) Lees dit artikel, eerder vandaag gepubliceerd: Apple Care in Nederland

  30. @Sem: als je gewoon al een stekker bezit (wat veel mensen hier wel hebben lijkt me) kan je toch gewoon je kabeltje daar in pluggen lijkt me?….of word ik door deze post nu even van de wijs gebracht..?

  31. Wie beschikt er over betrouwbare informatie dat de iPhone in Nederland niet SIM-lock vrij in de Apple Store komt?

    We zijn allemaal hier toch blij verast dat het wรจl kan in US / FR / GB, wie weet komt de het hier ook nog wel goed ๐Ÿ™‚

  32. Wel jammer dat de euro net zo laag staat, anders was ik wel eens naar Engeland geweest.

  33. En hoe zit dat met die Micro SIM?
    Ik heb een iPhone 3G met gewone SIM, kan diezelfde SIM ook in de iPhone 4? (als ik die bv in frankrijk koop?

  34. @Caroline:
    Je huidige 3G(s) sim kan niet in de Iphone 4. Nieuwe micro sim halen bij provider. Of je neemt een schaar ter handen

  35. @ Caroline: je hebt ook echt totaal geen moeite gedaan om even om je heen te klikken op de site ๐Ÿ™
    Dit is nu al 1000 keer gevraagd.

  36. Excuseer mijn domheid maar een simlock vrij toestel uit het buitenland ‘halen’ is toch altijd duurder dan een T-mobile iPhone 4 met het goedkoopste abonnement?

    T-mobile (eenmalig โ‚ฌ100 voor het toestel) + (โ‚ฌ30) abonnement 24 maanden = โ‚ฌ820

    Simlock vrij toestel (eenmalig โ‚ฌ600 voor toestel) + (โ‚ฌ15) goedkoopste(?) abonnement 24 maanden = โ‚ฌ960

    Toch? <:-)

  37. Weet iemand een website in Engeland waar je hem kan bestellen. (die hem ook opsturen)

  38. Aangezien mijn abonnement bij Vodafone nog een jaar loopt en ik absoluut niet van plan ben om op T-Mobile over te stappen denk ik dat ik dan toch maar zal gaan proberen om de iPhone 4 in de UK te bestellen en te laten bezorgen op het adres van een vriend van me die daar woont.

    En dan maar even doorbijten en knippen in mijn reserve-SIM…

  39. @Absrnd: maak je ergens anders druk om joh -_-‘

  40. @fl00r:
    vergeet niet het afreizen naar Engeland of Frankrijk.. daar de kosten van ๐Ÿ˜‰

  41. Origineel geplaatst door Mark
    @fl00r:vergeet niet het afreizen naar Engeland of Frankrijk.. daar de kosten van

    Dat heb ik gemakshalve nog maar even buiten beschouwing gelaten ๐Ÿ™‚

  42. Gewoon in engeland reserveren. Vluchtje easyjet of ryanair voor 20 euri en ophalen in applestore ter plaatse. Poe poe wat moeilijk!
    Ja simlockvrij is duurder, maar dan kun je wel bellen!! met T-mobile kun je niet bellen, niet internetten, want buiten de randstad geen 3g en je bent van de slechtste klantenservice ooit af!!!!

  43. Origineel geplaatst door phoenix
    Volgens mij is het wel mogelijk om je iPhone gewoon in Engelnd te kopen (en wordt mogelijk ook gewoon vanuit Nederland verzonden zoals met zoveel produkten)Je zult alleen eerst je bestelling moeten plaatsen op een Brits adres en vervolgens bel je de klanten service en zegt dat je je aflever adres wenst te veranderen โ€“Ik beloof niks, maar het heeft in het verleden wel gewerkt, ook andersom

    Echt? Ik heb er nooit aan gedacht om dit te proberen. Dat is een goede tip.

  44. Mijn belangrijkste argument dat ik hem in de UK ga halen is dat hij simlock vrij is. Als hij in Nederland simlock vrij zou zijn zou ik nog wel even wachten.

  45. Origineel geplaatst door Jeroen
    Origineel geplaatst door phoenixVolgens mij is het wel mogelijk om je iPhone gewoon in Engelnd te kopen (en wordt mogelijk ook gewoon vanuit Nederland verzonden zoals met zoveel produkten)Je zult alleen eerst je bestelling moeten plaatsen op een Brits adres en vervolgens bel je de klanten service en zegt dat je je aflever adres wenst te veranderen โ€“Ik beloof niks, maar het heeft in het verleden wel gewerkt, ook andersomEcht? Ik heb er nooit aan gedacht om dit te proberen. Dat is een goede tip.

    Dit is een zรฉรฉr slechte tip. Als het misloopt heb je betaald en is je iPhone ergens foetsie

  46. Klopt, dat zei ik gister ook al op deze site, maar iedereen zegt dan dat t-mobile netwerk zuigt en dat je daar dus alle moeite/problemen:

    bestellen andere taal,
    ophalen buitenland,
    andere adapter,
    bijknippen sim,
    hoge aanschafprijs,
    maar 1 jaar garantie,
    geen aanspreekpunt,
    belminuten/sms uit 1 bundel,
    geen visual voicemail,
    alle risico’s vd organisatie,
    etc.

    voor moet over hebbenโ€ฆ.

    ik kies idd voor het gemak en verleng mijn iPhone 300 abbo komende maand met รฉรฉn telefoontje en krijg als eerste de 4g toegestuurd! Maar ik kan het altijd waarderen als mensen creatief zijn en er zoveel moeite voor over hebben

    Origineel geplaatst door fl00r
    Excuseer mijn domheid maar een simlock vrij toestel uit het buitenland โ€˜halenโ€™ is toch altijd duurder dan een T-mobile iPhone 4 met het goedkoopste abonnement?T-mobile (eenmalig โ‚ฌ100 voor het toestel) + (โ‚ฌ30) abonnement 24 maanden = โ‚ฌ820Simlock vrij toestel (eenmalig โ‚ฌ600 voor toestel) + (โ‚ฌ15) goedkoopste(?) abonnement 24 maanden = โ‚ฌ960Toch? <:-)

  47. @Nigel: nog niks over bekend.

  48. @killingsjaakie: Heb je helemaal gelijk in. T-mobile is dan wel *****, maar ik heb nog nooit gehad dat ik niet kon bellen. Verder geven ze aan alle problemen te hebben opgelost voor de iPhone 4 in NL komt. Als dat dus niet zo is heb ik zwart op wit dat zij fout zijn. Dan kan ik dus mooi m’n contract laten ontbinden en no way dat ze dan die iPhone terug krijgen.

  49. @Michel Lusthof: Je hebt ook gewoon BTW betaald in het buitenland. Deze kan je als bedrijf ook gewoon terug vragen. Kijk even op de site van de belastingdienst hoe dat precies moet.

  50. @Caroline: Maar waarom koop jij ‘m in Frankrijk of Engeland. In de USA is ie nog goedkoper.

    Gezien je afbeelding ga ik er gemakshalve vanuit dat je Caroline van Leeuwen bent, dus sta je sowieso in de belangstelling in de US op dit moment met je muziek ๐Ÿ˜‰

    Anders inderdaad Frankrijk, kan ook makkelijk zijn.

  51. @Tim:

    De iPhone die je in het buitenland koopt is precies dezelfde als die je in Nederland koopt. Alleen zit er een andere stekker (duckhead) op de adapter. Die kun je vervangen door een nederlandse want de adapter past zich vanzelf aan. (zonodig).

    Visual Voicemail moet ondersteund worden door de provider. In Nederland is dat momenteel alleen bij TMobile. Dat ligt niet aan de iPhone maar aan het netwerk dus.

  52. Ik zou wel is een poll willen zien van wie Visual Voicemail gebruikt.

    Valt volgens mij vies tegen.

  53. Ik heb de mijne net geordered in de franse apple.com store.

    Ik hoop ten zeerste dat hij simlockvrij is (heb mij gebaseerd op deze nieuwspost) want ik lees nu net:

    Lโ€™iPhone 3GS utilise des cartes SIM et lโ€™iPhone 4 des cartes micro-SIM fournies par les opรฉrateurs compatibles (cartes prรฉpayรฉes incluses). Lโ€™iPhone nโ€™est pas pris en charge par les rรฉseaux non GSM. Les donnรฉes 3G sont disponibles uniquement si votre opรฉrateur prend en charge les frรฉquences radio utilisรฉes par lโ€™iPhone.

    De vraag is natuurlijk wat die zogenaamde compatibele providers zijn natuurlijk…
    Deze gaven ze op de site aan als providers waar je een sim kon kopen:
    http://www.apple.com/fr/iphone/buy/

    Ik ben Belg & heb Proximus

    Iemand die mij gerust kan stellen? ๐Ÿ™‚

  54. Wat is nou het hele voordeel van simlockvrij? okรฉ, je kan je eigen provider kiezen, maar het verschil in prijs haal je er niet mee uit, tenzij je de iphone zo’n 5 jaar houdt, dacht ik…

  55. Origineel geplaatst door Sem
    Ik hoorde net van een verkoper dat T-Mobile een exclusief contract heeft voor 5 jaar en we zitten nu pas in jaar 3, dus In Nederland wordt het waarschijnlijk weer alleen T-Mobile

    Verkoper van t-mob winkel zeker ? moet je nooit geloven.

  56. @Erik Dolor:
    Voorbeeld voordelen:
    – gebruik SIM-kaart van de baas
    – geen verplicht gebruik van T-mobile
    – tijdelijk gebruik prepaid in buitenland

  57. @Erik Dolor: het gaat om t feit dat het merendeel van tmobile gebruikers last van netwerkproblemen hebben bellen en/of i-net. (ik beide) dan heb ik liever de iphone op meer netwerk die meer continu bereikbaar is dan een tmobile abbo!

  58. @Hub: Ok, simkaart van de baas is een goede, en in het buitenland gebruiken ook.
    @Joey: Als er meer providers komen dan komen รƒยณf zij ook in de problemen, of ze verbeteren het beide. T-mobile is ook al druk bezig met verbeteren (zie bericht van enkele minuten geleden op de site).

    Maar tenzij je abbo wordt betaald door de baas ofzo, ben je toch nog meer geld kwijt lijkt me. Wanneer t-mobile zijn netwerk fixt en je een goedkope prepaid telefoon voor het buitenland neemt (tenzij je erg veel naar het buitenland gaat), lijkt het me niet erg nodig.

  59. Op zich vind ik het wel lastig als je nu eerst weer door je simkaart gebonden wordt aan je nieuwe Iphone. Je moet anders weer met adapters om je microsim gaan werken (als die al leverbaar zijn) als je bijvoorbeeld voor een festival of survival weekend een ander toestel meeneemt.

    Na wat broeden misschien nog een tip: wacht niet op de microsimkaarten, maar bestel een duosimkaart. Dan knip je 1 van de 2 simkaarten naar het microsimformaat en kan je de 2e simkaart nog in elk ander gewoon toestel gebruiken.

    Meteen nog een opmerking: zou dat simlockvrije in de UK kunnen omdat alle providers daar meedoen? Het verdienmodel van Apple zal naast de toestelverkopen ook nog steeds gebaseerd zijn op een percentagen van alle abonnements inkomsten en de gekochte apps toch? Als de toestellen los van een carrier verkocht worden, hoe denkt Aplle deze inkomsten dan nog zeker te stellen? (of hebben in de UK en Frankrijk alle providers deze graai in de kas door Apple kunnen verbieden door geen van allen mee te doen aan deze prijspolitiek?)

  60. @Christophe:

    Ok, nevermind:

    “Votre nouvel iPhone. Directement auprรจs dโ€™Apple et prรชt รƒย  lโ€™emploi.

    Lโ€™iPhone achetรฉ sur lโ€™Apple Store en ligne ne contient aucune carte SIM. Vous pouvez donc souscrire un abonnement auprรจs de lโ€™opรฉrateur de votre choix et en changer รƒย  tout moment. Des questions ? Appelez nos Experts iPhone au 0800 046 046.”

  61. Origineel geplaatst door Michel Lusthof
    Ik realiseer me trouwens dat er wel รฉรฉn belangrijk verschil is tussen een Nederlandse en een Britse iPhone: de stekker. In Groot-Brittanniรซ heeft men andere stopcontacten dan hier in Nederland. Daar is echter wel een oplossing voor: een converter of een setje reisstekkers van Apple kopen (ongeveer 30 euro volgens mij).

    ga ook eens bij delaextreme kijken. Sturen ze voor minder dan 3 โ‚ฌ een EU stekker. Dit is trouwens incl verzendkosten uit Hong Kong.

  62. @Michel Lusthof: Je kan ook gewoon een USB power adapter kopen of als je een iPod of een iPhone die USB lader gebruiken.

  63. @Erik Dolor: ze zullen het wel moeten verbeteren anders worden ze ingehaald ja!

    ik heb allang een klachtenbrief geschreven en ze reageerden daarop dat rond mijn postcode van alles verbeterd zou zijn….NOT! thuis had ik gewoon verbinding, sinds kort kan ik helemaal niet meer bellen..’geen service’ … ik vertrouw er gewoon niet op dat tmobile zn bereik ineens vele malen beter zal zijn binnenkort..ik neem een simlockvrij toestel en stap lekker over..it just sucks!

  64. In het tekstblokje staat “purchase a micro-SIM or SIM card”. Maar er kan toch alleen maar een micro-SIM in?

  65. @Joey: Hmm, is zelfs bellen geen bereik? dacht dat het alleen 3g netwerk was… (heb atm nog geen iphone en er dus ook nog niet erg veel verstand van, ik stap in juli over van mijn ipod touch naar de iphone 4 ๐Ÿ˜‰ )

    @Michel: Een simkaart kan je op maat knippen of stansen zodat hij in een micro-SIM tray past.

  66. @Remco:

    Nee, als je in het buitenland koopt moet je intracommunautaire aankopen, zonder btw. Enig nadeel is dat ze het MOETEN verzenden via post, afhalen is niet mogelijk.

  67. Om nog maar een keer aan te geven. 1 van die vele verkochte iPhones gisteren in UK is van mij! de 24e heb ik hem..

  68. Heeft iemand hier ervaring met verzending vanuit engeland?
    Ik heb genoeg kennissen in Engeland, dus stel ik preorder een iPhone 4, hoe kan ik deze dan het beste laten verzenden? En wat is het goedkoopst?
    Komt er nog invoerbelasting oid bovenop of is dit alleen buiten de EU?

  69. Is dat exclusieve van tmob niet iets voor de mededingingsautoriteit?

    vrije markthandel en zo, wellicht heeft hier iemand meer kijk op dit item en kan er wat zinnigs op zeggen

  70. Kan je met NL credit card betalen op de UK apple store en laten afsturen naar familie in Engeland?

  71. Hoe krijg ik een iphone 4 naar Nederland verscheept?
    Via de engelse apple store wordt ik als ik country invul weer naar de nederlandes store verwezen wie o wie weet het.
    BVD Patrick.

  72. @Pelek: Je moet het naar een engels adres laten versturen want direct naar NL kan niet helaas..

  73. Hopelijk gaat het allemaal wat goed tijdens de ophaling van de iPhone 4 op 24 juni in Parijs ! ๐Ÿ™‚

  74. Txs voor je antwoord spsx wacht ik het toch maar even af, geen engelse kennissen.

  75. aha, dus in London zou het ook simlockvrij zijn dan ๐Ÿ™‚

    Komt goed uit, gaan in juli naar daar ๐Ÿ™‚

  76. 6. Delivery of Your Products
    6.1Orders will not be accepted and products will not be delivered to any address outside the mainland United Kingdom, Northern Ireland or the Isle of Man. Orders and deliveries will not be possible for residents in the Channel Islands or the Isle of Wight.

    6.2 Subject to clause 6.1 we will deliver your Products to the delivery address as shown on your Order Form unless you are paying for your Products by credit card in which case, we will deliver your Products to the billing address for your credit card as indicated on your Order Confirmation

  77. Hey Prins,
    Dus dat wil dan zeggen dat wanneer je met een credit card betaald hij wel naar Nederland gestuurd word, of begrijp ik het verkeerd.

    @C. Prins:

  78. Origineel geplaatst door supper Phone
    Hey Prins, Dus dat wil dan zeggen dat wanneer je met een credit card betaald hij wel naar Nederland gestuurd word, of begrijp ik het verkeerd.@C. Prins:

    Dat maak ik er wel uit op, maar geleoven doe ik het niet helaase.

    En voor wat betreft de berekening los toestel of niet, wat als je nu geen abo van 30 euro pm nodig hebt?
    a) ik bel en sms niet voor 30 euro per maand.
    b) zit al zolang bij mijn huidige provider dat ik behoorlijk goedkoop bel tegenwoordig.

  79. @Raymond: Heb ook m’n twijfels ๐Ÿ™

  80. @supper Phone:

    Heb net een Iphone 4, 16 GB Zwart besteld op de UK Apple store. Ik kon hem niet laten versturen naar NL, je kan namelijk het land niet veranderen en deze staat default al op Great Britain.

    Heb nog geen email gehad van Apple, weet ook niet of je die moet krijgen maar mijn bestelling staat wel al onder Order status.

  81. Zover ik hier heb gelezen werkt het alleen met een creditcard. Dan houden ze dat anders aan.

    6.2 Subject to clause 6.1 we will deliver your Products to the delivery address as shown on your Order Form unless you are paying for your Products by credit card in which case, we will deliver your Products to the billing address for your credit card as indicated on your Order Confirmation

  82. Origineel geplaatst door C. Prins
    6. Delivery of Your Products 6.1Orders will not be accepted and products will not be delivered to any address outside the mainland United Kingdom, Northern Ireland or the Isle of Man. Orders and deliveries will not be possible for residents in the Channel Islands or the Isle of Wight.6.2 Subject to clause 6.1 we will deliver your Products to the delivery address as shown on your Order Form unless you are paying for your Products by credit card in which case, we will deliver your Products to the billing address for your credit card as indicated on your Order Confirmation

    Hoe kom je aan deze wijsheid? Kun je dat uitleggen. Alvast bedankt.

  83. Op de meest logische plaats die je kunt bedenken…. Apple Store UK
    http://bit.ly/c0UsXb

    met o.a.:
    If I buy iPhone from this Apple Online Store, can I ship it to another country?
    No. Orders placed through this Apple Online Store can be shipped only within the country of purchase. You can also shop for friends and family in countries where iPhone is sold. Just visit the local store of the country where you want your products delivered. Or for fast, easy ordering and expert advice, just call an Apple Online Store specialist at 0800 048 0408.

    En voor Apple Store – Terms & Conditions
    http://bit.ly/bCDWqZ

    Conclusie: iPhone wordt NIET naar het buitenland verstuurd, je kan ‘m wel bij een Apple reseller kopen

  84. @Bart:

    Als je het hebt, gebruik je het toch? Of ben ik nou gek?
    Anywayz, ik zou het ook zo weer kunnen missen hoor.
    Het enige irritante aan de conventionele voicemail is die eindeloze bandjes en menukeuzes.

    Laat ik het zo zeggen: de visual voicemail is voor mij geen breekpunt in de onderhandelingen ๐Ÿ˜‰

  85. Kan je, als ik hem laat bezorgen op een brits adres maar op mijn naam, kan diegene hem dan met de post gewoon verzenden naar Nederland (en eventuele bijkomende kosten?) of moet hij hem echt meenemen in het vliegtuig?

  86. Origineel geplaatst door Absrnd
    @ Caroline: je hebt ook echt totaal geen moeite gedaan om even om je heen te klikken op de site Dit is nu al 1000 keer gevraagd.

    Sorry, je hebt gelijk. Ik was te gemakzuchtig. Ik ben na de vraagstelling een beetje rond gaan klikken en toen werd het me duidelijk.

    @marco: Ik kom vaker in Frankrijk dan in de VS, dat heeft met origine te maken.
    Het fotootje is alleen maar een look-a-like ๐Ÿ™‚

    @floor: Een simlock vrij toestel is handig omdat je niet meer aan een provider gebonden zit. Het is dan b.v. mogelijk een sim erin te zetten die op de zaak belast kan worden, waardoor de telefoonkosten zakelijke kosten worden.

  87. Waarom simlock vrij?

    Ik heb een telefoon van mijn baas, via vodafone.
    Ik heb nu een oudere iPhone, en bel met de sim van mijn baas.

    Daarom zou ik alleen al kiezen voor een sim-lock vrije iPhone!!

    goede reden toch? ๐Ÿ˜‰

  88. Ik wil een iPhone 4 halen in de UK. Ik ken iemand die daar woont en dus kan bestellen voor me.

    – Kan ik de iphone bestellen op mijn naam of moet ik het bestellen op de naam van die persoon in de UK?

    – Kan ik betalen met mijn eigen creditkaart of moet dit ook op de naam staan van iemand uit de UK? En wanneer moet je betalen?

    – Kan ik mijn originele (normale) sim in de iphone gebruiken of moet ie “geknipt” worden en levert dat geen problemen? (noobvraagje denk ik maar kon zo snel niet vinden op het forum)

    – Kan zij hem gewoon meenemen in het originele doosje in de koffer (vliegtuig) naar nederland of krijg je dan gezeik met duane oid? Moet ze hem misschien meenemen in haar broek alszijne haar telefoon?

  89. Werkt Iphone 4 ook zonder simkaart? bedoel dat je er niet mee kan internetten en bellen maar wel gewoon een beetje pielen enzo. Dat Vodafoon ff opschiet mej die micreausim.

  90. @Plap: Alles (behalve bellen en sms) werkt prima via wifi zonder een simkaart erin.

  91. Dus als ik betaal met creditcard kan ik hem naar NL laten sturen?

  92. Ik ben nu in Frankrijk. iPhone 4 is in de winkel los te verkrijgen maar MET simlock op Orange (enige die los verkoopt). Verwijderen van simlock tegen betaling van 100 euro mits Franse klant van Orange die kan aantonen langdurig naar buitenland te gaan.

  93. Opletten Bij orange zijn ze simlocked.

  94. @Tim – Vaak kun je bij Europese winkels vragen of ze 0% BTW in rekening brengen (moet je wel even aantonen dat je een geldig BTW-nummer hebt). Mocht dat niet lukken, dan heeft de Belastingdienst het sinds kort makkelijker gemaakt om BTW uit EU-landen terug te vorderen (hier meer info).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.