BookBook CaddySack accessoires

Met de BookBook CaddySack berg je je Mac-spullen op in een antiek boek

De BookBook CaddySack is een opberghoes voor je kabels en adapters. Zoals we gewend zijn bij Twelve South ziet het eruit als een antiek boek.

Twelve South maakt iPhone- en iPad-hoesjes die eruit zien als een oud boek. Met de BookBook CaddySack breiden ze het assortiment nog verder uit: dit hoesje ziet er ook uit als een antiek en versleten boek, maar is bedoeld om je collectie Mac-opladers, kabels en dongles in op te bergen.

BookBook CaddySack accessoires

Sinds Apple is overgestapt naar USB-C-poorten op de MacBooks hebben we een abnormale hoeveelheid kabels en dongles in huis gehaald. Voor je het weet ben je ze kwijt en moet je wéér naar de winkel om een adapter of lader te halen. Het idee achter de BookBook CaddySack is dat je alles op een centrale plek opbergt, zodat je het ook weer terug kan vinden.

Daar heb je natuurlijk geen $50 kostend tasje voor nodig, want op Chinese koopjessites zie je dergelijke zakjes voor nog geen tientje. Maar ja, dan heb je een dertien-in-een-dozijn zwart exemplaar, terwijl Twelve South er prat op gaat dat ze iets bijzonders van maken.

BookBook CaddySack boek

De CaddySack (rare naam) is handig tijdens het reizen, omdat de douane in één keer alle kabeltjes kan bekijken. En voor jezelf is het ook handig, omdat je in één oogopslag ziet als er iets mist. Net als bij de eerdere BookBook-hoesjes ziet deze kabeltas eruit als een antiek boek, gemaakt van bewerkt leer met gouden letters.

BookBook CaddySack adapter

Elastieken bandjes en klittenband houden de kabels op hun plek, waarbij rekening is gehouden met het formaat van veelgebruikte MacBook-accessoires, zoals het adapterblok en de oordopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2017, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerp twelve south
Devices Mac, MacBook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.