WonderCube aan tas

WonderCube stopt allerlei iPhone-functies in een sleutelhanger

Met de WonderCube heb je een kubus met allerlei aansluitingen en functies voor je iPhone. Een soort digitaal zakmes voor aan je sleutelbos of rugtas.

Wondercube

Designstudio Mutants DesignLab heeft een sleutelhanger gemaakt die allerlei handige aansluitingen bevat. De WonderCube Pro is een kubus met snellader, een microSD-kaartlezer en usb-geheugen voor extra opslagruimte. Je kunt de kubus ook gebruiken om je iPhone op z’n kant te zetten.

WonderCube op Indiegogo

De WonderCube is bedoeld om meerdere kabels en kleine accessoires te vervangen. Een reservebatterij zit er niet in, maar je kunt wel een 9 Volt-batterij aansluiten en deze gebruiken om via de Lightning-poort je toestel op te laden. Dit geeft je 2-3 uur gebruikstijd om te bellen. Ook zit er een kleine zaklamp in, zodat je ‘s nachts je deursleutel kunt terugvinden in je tas, als de batterij van de iPhone het heeft opgegeven. De kubus meet 1,6 x 1,6 x 1,6 cm. Eigenlijk is het een soort digitaal zakmes, maar dan in de vorm van een sleutelhanger.

Je kunt de WonderCube aan je broek hangen:

WonderCube broek

Maar ook aan je rugzak:

WonderCube aan tas

Het maakt trouwens niet uit of je team-iPhone of team-Android bent, want de kubus heeft aansluitingen voor Lightning, microUSB en Type-C. Er zit 128GB opslag in, zodat je bijvoorbeeld wat foto’s kan opslaan als je iPhone-geheugen vol is geraakt. Met microUSB-kaartjes kun je dit verder uitbreiden. En ondanks het kleine formaat is de WonderCube geschikt voor snelladen tot 3 Ampere via een USB-poort, voorzover die voldoende stroom levert.

WonderCube iPhone Android

Wil je een filmpje kijken of facetimen, dan kun je de WonderCube uitvouwen en je iPhone erin zetten. Momenteel is er alleen een variant in donkergrijs, perfect voor bij je spacegrijze iPhone. Uiteindelijk moet de kubus $70 gaan kosten, wat ons nogal een forse prijs lijkt. Investeren via Indiegogo is iets goedkoper (vanaf $35) maar dat gaat uiteraard wel gepaard met onzekerheid of het kubusje wel geleverd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2017, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen crowdfunding, indiegogo
Device iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.