Vanden Borre winkelcentrum

Belgische winkelketen Vanden Borre verkoopt iPad Pro al: vanaf 919 euro

De Belgische winkelketen Vanden Borre biedt de iPad Pro via de webwinkel aan. De iPad Pro is nu al in België te bestellen voor een prijs vanaf €919.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Vanden Borre winkelcentrumDe Belgische winkelketen Vanden Borre heeft de iPad Pro alvast op de website gezet. Prijzen op de website bevestigen de informatie die iCulture eerder van tipgevers kreeg: de iPad Pro is vanaf €919 te koop. De uit de kluiten gewassen iPads worden helaas pas vanaf 30 november geleverd, maar je kunt ze nu al bestellen.

Vanden Borre iPad Pro

Wil je zelf kijken, dan kan dat via deze link of door te zoeken naar ‘iPad Pro’ op de website van Vanden Borre. Zoals je eerder al in ons Dossier iPad Pro kon lezen moet je rekenen op de volgende prijzen:

  • 32GB iPad Pro: €919
  • 128GB iPad Pro: €1099
  • 128GB iPad Pro met 3G/4G: €1249

Dit zijn ook precies de prijzen die Vanden Borre op de website heeft staan. Ook de Apple Pencil (€109) en de Smart Cover (€69) voor de iPad Pro worden genoemd. Je kunt alle uitvoeringen van de iPad Pro bestellen in de kleuren goud, zilver en spacegrijs. Eerder lekten ook al prijzen via de Duitse webwinkel Cyberport, maar die komen niet overeen met de prijzen die Apple in Nederland en België gaat hanteren. Een soortgelijk prijsverschil tussen Duitsland en de Benelux bleek eerder al bij de Apple TV.

Vanden Borre is een bekende Belgische winkelketen waar je wit- en bruingoed kunt kopen: van tablets tot krultangen en van televisies tot wasmachines. De winkelketen is wel te vergelijken met de Nederlandse keten BCC. Er zijn tientallen Vanden Borre-winkels verspreid over heel België.

iPad Pro ook bij Bax-shop

Update 30 oktober: ook de Nederlandse winkelketen Bax-shop heeft de iPad Pro in het assortiment opgenomen, maar dit zijn niet de normale Nederlandse winkelprijzen. We vermoeden dat Bax-shop een partij iPads wil gaan importeren, die ze over 3 weken kunnen leveren. De prijzen zijn:

Zoals gezegd: deze prijzen zijn veel hoger dan de Nederlandse Apple Store gaat hanteren. De adviesprijzen die Bax-shop noemt (tot wel €1898) slaan dan ook nergens op. Apple vraagt maximaal €1249 voor het duurste model.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 30 oktober: Prijzen van Nederlandse webwinkel Bax-shop toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2015, 10:28
Categorie iDevices
Onderwerpen belgie, ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.