Reacties voor: ‘Dit jaar eerste smartphone-games met Nintendo-karakters’

Nintendo gaat dit jaar de eerste smartphone-games met bekende Nintendo-personages uitbrengen, heeft de president van het bedrijf beloofd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik kan niet wachten om de Nintendo klassiekers weer te kunnen spelen. Vooral op een apparaat wat ik dagelijks bij me heb. Ben alleen benieuwd hoeveel ze voor een spel vragen ik denk (gok) tussen de 10 en 20 euro.

  2. @Dennis: geen problemen mee om 10 euro te betalen voor een goed spel. Dan krijg je (meestal) kwaliteit. In plaats van die vervelende gratis (meestal) **** spelen waar het draait om advertenties en zo vaak mogelijk verliezen zodat je iets moet kopen om het te kunnen halen. Dat is geen gamen meer maar lijkt meer op een gokmachine.

  3. En ook hopen dat het voor de ATV4 uitkomt.

  4. @Dennis: Ik denk dat de prijzen voor de games, als die inderdaad komen, vergelijkbaar gaan worden met wat je nu op de 3DS betaald voor downloadbare games. Afhankelijk van hoe goed de games worden en hoe goed ze speelbaar worden (MFI/iCade controller ondersteuning?) zou ik kunnen overwegen een paar te kopen. Ik hoop niet dat ze gewoon een emulator gaan misbruiken voor GBA en DS games.

    Een andere mogelijkheid waar ik bij Nintendo toch wel erg bang voor ben, aangezien alles bij hen geld moet drukken, is dat de games behalve dat ze voor een normale prijs in de App Store komen, ook nog eens vol komen te zitten met IAP’s. In dat geval haak ik definitief af.

  5. 0,0% kans dat de klassieke games op de iPhone uitkomen.

  6. Mario Kart zou geweldig zijn!

  7. Breng Mario spellen uit in old school format en sales gaan helemaal los voor nintendo!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.