Reacties voor: Bang & Olufsen BeoPlay A9: geen satellietschotel maar AirPlay-speaker

De BeoPlay A9 van Bang & Olufsen is een AirPlay-speaker die ook DLNA ondersteunt. De BeoPlay A9 kost 2000 euro en is vanaf november te koop in wit met houten pootjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Het is echt jammer dat deze lui zo duur zijn, maar kan het ook helemaal begrijpen. ik heb zo’n speakerdock van hun gehoord, die iets duurder is dan de Zeppelin… Zo’n mooi geluid wat daaruit kwam heb ik simpelweg nog nooit gehoord. En ik heb VEEL speakers en dergelijke gehoord.

  2. B&O is mooi maar het is vooral het design terwijl er beter is qua geluid, en soms nog goedkoper ook.

    Maar dat is mijn mening, het is wel vaak mooi spul.

  3. Ow dus deze dingen hangen dus aan de balkons van al die flatjes 😉

  4. En dan heb je zo’n mooi ding, dan zit je er helemaal klaar voor, onderuitgezakt in je fijne luie stoel, en dan kom je erachter dat je nog geeneens stereogeluid hebt… 😉

  5. Mooi hoor die B&O spullen, maar Libratone is ook Deens en net iets betaalbaarder en ook Airplay natuurlijk.

  6. Ik vond de vergelijking die ze maakten bij Appelstijl wel heel erg komisch met een dartbord :’)!

  7. Vreemd om het artikel te beginnen met ‘Mensen die van duur houden kunnen altijd terecht bij Bang & Olufsen’. Ik vind het bijna beledigend.

    Ik houd niet van duur, maar van kwalitatief het beste en visueel het mooiste. Daar zit meer werk in dan menig variant en dus kent het ook een hogere prijs. Evenals Apple-producten.

  8. Hier betaal je meer voor de design eigenlijk net als beats by dre ook voor de naam van de artiest als voorbeeld.

    Ik vindt Bose al voldoende, kwaliteit, uitstekend geluid, prijs ook normal.

  9. Kekdingetje jammer van de prijs haha

    @Ali BbD wil en is zo goed als hetzelfde als Apple, Naam,Design & Kwaliteit 😉

  10. Doe mij maar gewoon SONOS 🙂

  11. B&O en Bose zijn bekenden namen in de audio wereld. Beide besteden veel tijd aan design en minder aan de kwaliteit. Want merken als Arcam en NAD, hebben dan niet het mooist uiterlijk maar wel een veel beter geluid. En waar gaat het nu op… bij mij echt om het geluid!

  12. Als je B&O wil kun je beter Philips kopen want in B&O zitten namelijk Philips-onderdelen. en vind het indd ook niet een geweldig mooi geluid. Net wat akjes zegt. Ik moet wel zeggen de Bose soundlink klinkt ongelofelijk goed en helder. En nog hard ook, zonder vervorming.

  13. Ik krijg hier een beetje het kuipstoel gevoel van…

  14. Origineel geplaatst door akjes
    B&O en Bose zijn bekenden namen in de audio wereld. Beide besteden veel tijd aan design en minder aan de kwaliteit. Want merken als Arcam en NAD, hebben dan niet het mooist uiterlijk maar wel een veel beter geluid. En waar gaat het nu op… bij mij echt om het geluid!

    Ga maar eens luisteren naar de B&O A8 dock (bijvoorbeeld in de Apple Store) en verbaas je over de geweldige geluidskwaliteit! Die kan zich meten met de allerbeste, in tegenstelling tot Bose. Bose is alleen bonkend laag en snerpend hoog met niets ertussen in.

  15. Neem je favoriete muziek eens mee naar je plaatselijke B&O dealer en ga dan fijn luisteren naar je meegebrachte deunen over BeoLab 5’s… 😉

  16. duur is relatief … design heeft ook een waarde. Voor sommigen is dit best de juiste prijs, anderen gaan het duur noemen.

  17. Wie denkt dat Philips in de B&O zit leeft nog in de jaren 90, get a life and don’t judge if you haven’t heard the A9.

  18. Design… Ja. HiFi… echt niet! Voor dat € 1.999,00 zijn er veel betere luidsprekers krijgen!

  19. @bart, HiFi met als bron een iPhone of iPad via een dock, grapje zeker.

  20. @BenTheMan:

    Vroeger in de tijd van de beeldbuizen werden er Philips beeldbuizen gebruikt. De tijd van Philips en beeldbuizen is nogal voorbij..

  21. En wat zou er mis zijn aan Philips techniek? B&O maakt nog steeds dankbaar gebruik van de MFB techniek van Philips uit de jaren ’70 en 80. Deze techniek is nog door geen ander merk geëvenaard. B&O is geen voordelig merk en voor het zelfde geld zal je echt wel beter geluid kunnen kopen maar dan zit je wel met een Pallet hout in je kamer. De hoge prijs houdt het ook exclusief en dat kan je als koper een blij gevoel geven, waardoor die nog beter lijkt te klinken…:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.