Bang & Olufsen BeoPlay A9: geen satellietschotel maar AirPlay-speaker

De BeoPlay A9 van Bang & Olufsen is een AirPlay-speaker die ook DLNA ondersteunt. De BeoPlay A9 kost 2000 euro en is vanaf november te koop in wit met houten pootjes.

beoplay a9Mensen die van duur houden kunnen altijd terecht bij Bang & Olufsen. De Deense fabrikant van audio-apparatuur heeft een nieuw type speaker aangekondigd, die eruit ziet als een satellietschotel. Het is voornamelijk bedoeld als AirPlay-apparaat en wordt geleverd met een configuratie-app die ervoor zorgt dat je het systeem werkend krijgt met je netwerk thuis. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via DLNA verbinding met de speaker te maken.

Heb je een doorsnee mp3-speler waarmee je muziek wilt afspelen, dan kan dat ook via een 3,5 mm aansluiting. De speaker is vanaf volgende maand verkrijgbaar voor 1.999 euro. Wat de pootjes betreft kun je kiezen uit drie houtsoorten: eiken, beuken of teakhout. Wil je meer het satellietschotel-effect, dan kun je de BeoPlay A9 ook aan de muur hangen met een speciale muurbeugel. De BeoPlay A8 was ook al een speaker met ronde vormen, maar bestond uit twee schijven. Bij De BeoPlay A9 heeft Bang & Olufsen gekozen voor een enkele schijf.

bang-olufsen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 22:38
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp bang & olufsen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.