Reacties voor: Aqara Hub binnenkort in Europese versie

De Aqara Hub van Xiaomi is vanaf nu ook in een Europese versie verkrijgbaar. Gebruikers waren tot nu toe aangewezen op de Chinese editie. Een Zweedse webwinkel heeft de hub al in het assortiment.
Lees het complete artikel → Aqara Hub binnenkort in Europese versie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Xiaomi home products? Zijn er hier mensen die het echt gebruiken? Wij in de eu zijn toch wel van de phillips hue? Ik zou verder niet weten wat ik met een vocht sensor moet of een trilling sensor. Of een temp sensor althans daar heb ik een Toon voor.

  2. Ik heb er eentje van Aliexpress en deze werkt goed. Samen met een bewegingssensor die het licht van de hub laat aanspringen. De temperatuur sensor werkt , alleen enkele graden verschil met de Netamo Home coach. De deur sensor werkt ook zonder problemen en geeft zelfs sneller een melding dan deze van koogeek. Je kan de hub ook gebruiken als deursensor of alarm, dan speelt er een luid signaal door de hub. Daar ik verschillende producten voor HomeKit on huis heb , zoals Philips hue, lifx, elgato… werken deze allemaal perfect. Alleen koogeek heeft soms verbindingsproblemen en moet ik de stekkers soms resetten en opnieuw aankoppelen. De app van Aqua werkt ook goed, alleen kan je je niet registreren , dan kan alleen als mainland China.

  3. Origineel geplaatst door Justin K
    Xiaomi home products? Zijn er hier mensen die het echt gebruiken? Wij in de eu zijn toch wel van de phillips hue? Ik zou verder niet weten wat ik met een vocht sensor moet of een trilling sensor. Of een temp sensor althans daar heb ik een Toon voor.

    De deursensoren en de knoppen van Aqara zijn toch wel verdomd handig. Ook is een temperatuursensor voor in een andere kamer dan waar je thermostaat hangt ook heel erg handig. Icm de draaiknop voor op je verwarming van Aqara werkt dat top.

  4. Is deze hub uitgevoerd met of zonder de beruchte trackingchips van China? 😜

  5. Sinds deze week een Homey Pro, kost wat meer. Maar werkt fantastisch!
    Hier wel naar gekeken maar alles loopt over Chinese servers… liever niet dus.

  6. Heb eerlijk gezegd 0,0 vertrouwen in die Chinese produkten. En niet alleen qua veiligheid/kwaliteitsgarantie.

  7. De Xiaomi vacuumcleaner is geweldig. De helft van de prijs van een iRobot Roomba en van afstand te bedienen of te programmeren. Super ding! Ca. 230€ op Ali

  8. Heb een Xiaomi robotstofzuiger en het is de eerste die feilloos werkt. Rijdt al ruim een jaar elke nacht trouw z’n rondje door de woonkamer: elke ochtend een schoongeveegd huisje.
    Qua privacy vertrouw ik het ook niet, dus heb ik hem in het gast-WiFi netwerk gehangen. Nu maar hopen dat een een of andere vage tussenhandelaar er geen microfoons in heeft gesoldeerd 😁😉

  9. Hoezo in gesoldeerd? Die zitten er af fabriek al in 😂😉

  10. Origineel geplaatst door Justin K
    Xiaomi home products? Zijn er hier mensen die het echt gebruiken? Wij in de eu zijn toch wel van de phillips hue? Ik zou verder niet weten wat ik met een vocht sensor moet of een trilling sensor. Of een temp sensor althans daar heb ik een Toon voor.

    Philips hue is veel te duur tov de concurrentie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.