Reacties voor: ‘Appongeluk’ is woord van het jaar

'Appongeluk' is woord van het jaar geworden volgens Van Dale. Dit is een verkeersongeluk waarbij de veroorzaker aan het appen was. Ook fipronilei en regenboogtaal scoorden hoog, terwijl de Belgen voor koesterkoffer kozen.
Lees het complete artikel → ‘Appongeluk’ is woord van het jaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Dit woord had nooit mogen bestaan 🙂

  2. @swen: Helemaal mee eens,maar helaas bestaat het woord nu en zal in de praktijk steeds vaker te zien zijn zolang automobilisten met hun neus met Patex tegen hun scherm drukkken en aan het verkeer deel gaan nemen

    Zelf rij ik motor en je wil niet weten hoe vaak ik in gevaar kom door zulke gasten en dus ook al 2 maal ben aangereden..je ziet ze gewoon met hun hoofd naar beneden een rotonde oprijden😳

  3. Ik vind cryptokoorts leuker.

  4. Nog absoluut helemaal nooit gehoord 😳

  5. Nog nooit van het woord gehoord tot nu.. hoe kan het dan het woord van het jaar zijn!? 🤔

  6. Origineel geplaatst door iChris74
    Nog nooit van het woord gehoord tot nu.. hoe kan het dan het woord van het jaar zijn!? 🤔

    Hebben ze je niet even gebeld dan? Dat is typisch iets voor die woordliefhebbers….zomaar een woord kiezen waar jij nog nooit van hebt gehoord.

  7. Het is dat ze er vanmorgen op t nieuws over begonnen. Toen hoorde ik dit woord voor t eersr. Ze moeten zich schamen dit het woord van t jar te noemen. Diegene die dit veroorzaken de zwaarste straf geven. Een ander eindigt het leven diegene die appt komt er helaas te goed vanaf.

  8. Het wordt tijd voor een algemeen verbod van een bestuurder met zijn telefoon. Niet normaal hoeveel mensen je met een telefoon aan hun oor zie, zeker in de duurdere auto’s. Ik stap in, wordt gelijk connect met de auto, en alles gaat zonder telefoon.
    Ze moeten eerst eens beginnen met iedereen €500 boete te geven die zo’n ding in hun handen heeft tijdens het rijden, 2x aangehouden gelijk €1000!! En de 3e keer gewoon de bak in. Schijtziek wordt ik van die mensen. Het is gewoon levensgevaarlijk!! Het beste zou zijn dat telefoons helemaal niet meer zouden werken tijdens het rijden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.