Reacties voor: Apple’s recycleprogramma vereist Belgische bankrekening

Het Apple recyclingprogramma voor Nederland vereist dat je je gebruikte iPhone, iPod of iPad inlevert bij een Belgisch postkantoor en het geld ontvangt op een Belgische bankrekening.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vraag me af waarom je er gebruik van zou willen maken, je krijgt voor een iPhone 5 16GB meer op marktplaats dan voor een 64GB model bij Apple.

  2. Ik heb er nog nooit gebruik van gemaakt, maar wou het wel een keer gaan doen. Nu ik dit gelezen heb doe ik dat dus mooi nog effe niet. Thx voor de info.

  3. “Het België” is een letterlijke vertaling van “La Belgique”. Een gallicisme dus. Dat zullen we inderdaad maar door de vingers zien. Dat doen we ook met anglicismen. 😉

    Voor het overige: geen ervaring met dat bedrijf.

  4. @Patryk: Nou, precies wat er in het artikel ook staat, omdat je dan zeker weten geen vago’s aan de deur krijgt of allerlei vage afspraken.
    Ik zit zelf niet te wachten op bijv een 19 jarige die uit eindelijk niet komt of een ander absurd figuur die wel komt maar die je liever normaal uit je buurt houdt.
    Ik schuif mijn spullekes door naar familie, maar ga zeker niet jan en alleman hier thuis uitnodigen.

  5. Origineel geplaatst door Patryk
    Ik vraag me af waarom je er gebruik van zou willen maken, je krijgt voor een iPhone 5 16GB meer op marktplaats dan voor een 64GB model bij Apple.

    Is dat wel zo?
    Wordt het op marktplaats altijd verkocht aan de gevraagde prijs?

  6. Ik heb m’n iMac zonder problemen aan ze verkocht. Enkele dagen geleden netjes het bedrag op mijn Nederlandse ING rekening ontvangen.

  7. Origineel geplaatst door Trippel
    Is dat wel zo? Wordt het op marktplaats altijd verkocht aan de gevraagde prijs?

    Je moet er ook meer voor vragen dan het bedrag wat je wilt, ik wou mijn iMac uit 2011 kwijtraken bv. 900 euro maar ik wou 800 en kreeg uiteindelijk 800.

    En zelfs als je een lager bedrag krijgt, alsnog kun je meer op marktplaats krijgen dan van Apple zelf, een iPhone 4 8Gb in nieuwstaat ben je met gemak voor 150 a 180 euro meteen diezelfde dag kwijt, en dat is al meer dan wat Apple biedt.

    En dit geldt voor alle Apple apparatuur, en al helemaal voor iPhones en iPads want die zijn geliefd.

  8. Nooit Belgische voorwaarden gezien maar op 14/10 mijn oude Macbook Pro aan Dataserv verkocht. Ging perfect!

  9. Al mijn oude iPhones verkocht via de MP, en nog nooit geen rare snuiters aan mijn deur gehad. En altijd nog gekregen wat ik wou… en dat alles nog binnen 24 uur!

  10. Lulkoek!
    Twee weken geleden mijn vrouw haar iphone 4 laten recyclen. Je krijgt een prepaid post pakketsticker en stuurt je pakket bij een nederlands postkantoor eerst richting Schiedam. Vandaar gaat het product naar Duitsland. Tegen die tijd krijg je een mail waarin je je iban moet opgeven. Dan heb je na 3 weken je centjes.

  11. Wie recycled nu zijn vrouw

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.