Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

iCulture Weekend: iPad Air review, Apple kleurt rood voor Wereld AIDS-dag en meer

In iCulture Weekend: de iPad Air aan de tand gevoeld, Apple kleurt voor één keer in het jaar rood, handige accessoires en nog veel meer.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Apple Stores over de gehele wereld kleuren roodDit weekend offline geweest of gewoon geen tijd gehad om het Apple-nieuws te volgen? Zoals je van ons gewend bent zetten we op de maandagochtend het belangrijkste nieuws van afgelopen weekend nog even voor je op een rij. De afgelopen tijd hebben we de nieuwe iPad Air eens stevig aan de tand gevoeld. Alles hierover lees je natuurlijk in onze uitgebreide review. Verder bespreken we Wereld AIDS-dag, handige accessoires en updates voor Dots-game en Vivinio.

iPad Air aan de tand gevoeld

iPad Air aan de tand gevoeldNadat we eerder de nieuwe iPad mini al aan een uitgebreide test onderwierpen, was het daarna natuurlijk de beurt aan de iPad Air. Is het echt de beste iPad die Apple ooit heeft gemaakt? Het is in ieder geval de lichtste 9,7-inch iPad ooit. Maar is ‘ie dan ook voor iedereen het meest geschikt? Wij denken van niet. Waarom lees je in onze uitgebreide review.

Meer lezen: iCulture test de iPad Air: lichter dan ooit

Meer nieuws dit weekend:

Dots-game

Kerstupdate voor DotsDe feestdagen staan weer voor de deur; een mooi moment voor ontwikkelaars om hun games van een nieuw thema te voorzien. Afgelopen weekend kreeg het populaire Dots-game een update met twee nieuwe kerstthema’s: Holiday Day en Holiday Night. Holiday Day is een lichtgekleurd thema met kerstbomen, een kerstman en een sneeuwpop onderin beeld, terwijl Holiday Night hetzelfde tafereel toont tegen een donkere achtergrond met sneeuw. Maar dat is niet alles: bij het opstarten krijg je gratis power-ups én extra dots.

Meer lezen: Dots-game voegt twee winterthema’s toe

Meer apps dit weekend:

  • Wijn-scannerapp Vivinio vernieuwd voor iOS 7 met verschillende aanpassingen en een zoekfunctie voor iedereen.
  • In de iKids week 48 bespreken we Dr. Panda’s Huis, Map the World en Sofia het prinsesje
  • In de App Gemist van zaterdag onder meer de iOS-remake van M.U.L.E., het Nederlandse Aliens & Rockets en iPad-updates voor Spotify en Procreate

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.