Mujjo maakt dubbellaags touchscreen-handschoen voor extreme kou

Mujjo heeft dubbellaags handschoenen aangekondigd voor extreem koud weer. Eerder maakten ze al normale gebreide touchscreen-handschoenen.

mujjo dubbelzijdige touchscreen handschoenenOnder de aanbieders van touchscreen-aanbieders neemt Mujjo een aparte plek in. Ze maken geen goedkope rommel, maar handschoenen die in prijs oplopen tot wel €90 (voor een paar leren handschoenen). Maar ze werden bekend door de gebreide handschoenen, die helemaal van geleidend materiaal zijn gemaakt en die een stuk goedkoper zijn: €24,95. De nieuwste aanwinst in het assortiment zijn de dubbellaags touchscreen-handschoenen, die voor extreme kou zijn bedoeld.

Daarbij heeft de fabrikant inwoners van bijvoorbeeld Scandinavië, Rusland en Canada voor ogen. Maar als je in Nederland of België vaak last hebt van koude vingers, kun je ze natuurlijk ook kopen. Ze zijn €5 duurder dan de normale uitvoering. Mujjo levert de handschoenen vanaf 16 december.

Er zit een patroon van siliconen nopjes op de handpalmen, om extra grip te bieden. Bij deze handschoenen is ook wat meer aandacht besteed aan de afwerking, zoals een lederen strip langs de pols. De extra laag is gemaakt van wol en doet dienst als isolatie. Tegelijk vormt het een voering voor de handschoenen, die aan de buitenkant niet gaan pluizen. Beschermen tegen de kou doen ze overigens alleen zolang de handschoenen droog zijn. Dit zijn geen handschoenen waarmee je een sneeuwballengevecht moet gaan doen. Je kunt kiezen uit drie maten (small, medium en large) en betaalt €29,95 per paar.

mujjo-handschoenen-dubbel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2013, 14:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, mujjo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.