Reacties voor: Apple’s iPhone-wereldkaart

Fortune heeft een wereldkaart gemaakt waar alle
Lees het complete artikel → Apple’s iPhone-wereldkaart
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Wat is eigenlijk daar de reden.
    Dat apple.nl. Nog steeds niet Iphone levert?

    De markt is hier toch groot genoeg.
    En om hem nu voor €4a5 te kopen, het dubbele van wat hij in US.
    Is gekenwerk. $399 is iets van €280.
    Waar ook hier €4 tot 500 euro voor word gevraagd.

  2. Ik begrijp niet dat zelf een derde wereldland als Egypte en een groot gedeelte van zuid amerika de Iphone krijgen of al hebben en een van de sterkste Economieen in de wereld (Nederland) er nog geen heeft. Dit zou kunnen komen denk ik omdat wij gewoon heel veel van een telefoon verwachten wat de Iphone nog niet kan maar dan blijf ik het toch raar vinden

  3. nederland is om een aantal redenen niet aantrekkelijk voor Apple. Een van de voornaamste redenen is dat de marketing formule van Apple (om de iphone exclusief bij een provider uit te brengen, meestal grootste en/of staatsbedrijf, kpn) en om een flink bedrag te vragen voor een toestel bovenop de peperdure abbo niet common use is in nederland Overigens is wel bekend dat Apple afstand gaat doen van deze strategie bij de lancering van de opvolger. Er is ook een keer een bericht geweest vd topman van kpn die er toen weinig vertrouwen en belangstelling in zag, mss wel ooit gesprek geweest die nergens toe geleid heeft?
    een tweede minder belangrijke reden is dat de iphone niet goed is afgestemd op de inet verbinding in nl (edge is in pricipe niet in nl, hoewel gprs uitstekend werkt).

    Ik denk zelf dat mensen niet meer hoeven te verwachten dat de iphone in nl komt, maar dat we moeten wachten op de opvolger, hoplijk juni?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.