Reacties voor: Apple’s Health-app kan stappentellen en caffeïne meten dankzij nieuwe iOS 8-beta

De nieuwe iOS 8 beta zorgt ervoor dat de Health-app van iOS 8 nu ook stappen uit de M7 bewegingschip kan meten. Ook kun je caffeïne (koffie, thee, cola) meten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Vraagje: Hoe zit het met stappenteller versus batterijverbruik?

  2. Je kan dan wel een iPad Air hebben, maar de Heath app zit er (nog) niet op. Zou ook gek zijn als je opeens mensen daarmee ziet joggen.

  3. Moet je dat eerst aanzetten of? Ik zie namelijk niks bij mij.. iPhone 5s iOS 8 beta 3

  4. Ik zie ook nog geen stappen gegevens verschijnen

  5. Origineel geplaatst door Marce99
    Vraagje: Hoe zit het met stappenteller versus batterijverbruik?

    Mijn beta haalde stappen terug van een aantal dagen geleden. Doet dat trouwens altijd met de iPhone 5S, ook met iOS7. Doet dus niets met het batterijgebruik.

  6. Ik gebruik Moves en voer alles dagelijks om 11 uur ‘s avonds in.

  7. De stappenteller zit ingebouwd vanaf de iPhone5s en werkt dus niet op eerdere modellen ongeacht ios versie.

  8. Aantal kopjes koffie tellen, okey. Maar hoeveelheid caffeine bij houden is echt onzin. Hij kan toch nooit meten hoeveel caffeine er in de koffie zit, cola, red bull okey maar eigen gemaakte koffie kan natuurlijk nooit. Ik denk dat ze nu al een beetje gaan doorschieten met hun nieuwe health functie.

  9. Benieuwd hoe dit er uiteindelijk uit gaat zien. Vanwege de populariteit en groei in de health apps is het logisch dat ze hier wat mee doen.

  10. @Marce99: Over het batterijverbruik van iOS 8 beta 3 is nog weinig te zeggen, zo kort na het verschijnen. Maar over het algemeen zou je batterijduur beter moeten zijn door de M7-processor, omdat niet alle apps de data zelf hoeven te verzamelen en dus minder op de achtergrond actief hoeven te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.