Workflow appicoon

Apple geeft geld terug aan recente kopers van Workflow

Mensen die recent Workflow hebben gekocht krijgen geld terug van Apple, na de recente overname. De app kostte voorheen €2,99.

Na de overname van Workflow door Apple is de toekomst onzeker voor de automatiseringsapp. Had je recent nog betaald voor de app, dan doet Apple niet moeilijk: ze geven mensen die maar kort van hun aankoop hebben kunnen genieten hun geld terug.

Workflow appicoon

Workflow: geld terug voor klanten

Apple nam vorige week de makers van Workflow over, een app waarmee je allerlei veelvoorkomende taken en activiteiten kunt automatiseren. Met de aankondiging van het nieuws maakte Apple Workflow volledig gratis. Deze week krijgen mensen die recent de app hebben gekocht en daarvoor €2,99 neertelden, hun geld terug. Het is nog niet duidelijk welke aankoopdatum Apple daarbij hanteert; in een mailtje aan gebruikers noemen ze het kortweg ‘recent’. Waarschijnlijk gaat het om de afgelopen weken.

Workflow-acties

Hieronder is de e-mail te zien die Apple naar gebruikers stuurt:

Dear iTunes Customer,
Thank you for purchasing Workflow by DeskConnect, Inc. Workflow is now available for free in the App Store. Since you recently purchased this app, we have issued you a full refund in the amount of $3.23. These funds will be applied to your original payment method and may take up to five business days from the issue date to post to your account.
Regards,
iTunes Support Team

Het driekoppige ontwikkelteam van Workflow stapt over naar Apple en gaat werken aan interne projecten. Ze zouden kunnen meewerken aan producten zoals Siri. De Workflow-app blijft voorlopig beschikbaar in de App Store, maar het is mogelijk dat het uiteindelijk verdwijnt als Apple de functies in iOS inbouwt (of als de huidige ontwikkelaars geen tijd meer krijgen om de app regelmatig bij te werken).

De app verscheen in november 2015 en kostte aanvankelijk €3,99. Vlak daarna ging de prijs omlaag naar €2,99 en dat is sindsdien ook zo gebleven. Sinds 22 maart is Workflow gratis.

Nu Workflow gratis is geworden, is het voor een grotere groep mensen interessant geworden om het eens te proberen. er eens mee te gaan experimenteren. Hoe Workflow werkt en hoe je je eerste actie maakt lees je in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2017, 8:38
Categorie Apps
Onderwerpen automatisering, workflow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.