iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 3 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 3 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen nieuwe week, een nieuwe iOS-versie. Apple bracht namelijk onverwacht iOS 10.3.1 uit. Het wordt aangeraden om deze snel te installeren, want hij lost een belangrijk beveiligingsprobleem op. Ander nieuws vandaag: Apple bestelt 70 miljoen OLED-schermen bij Samsung, bedoeld voor de iPhone 8. Zit er straks ook eentje voor jou bij? Voor de gebruikers van de iCulture-app is er ook goed nieuws, want versie 2.2 bevat rijkere notificaties en laat je je reacties bewerken. Ook keken we vandaag naar de nieuwe Memoji-app, blijkt dat Apple haar eigen grafische iPhone-chips wil maken en kun je met de Nederlandse Owy-app makkelijker je spullen uitlenen aan vrienden. Dat en nog veel meer in deze eerste iCulture Vandaag van april 2017!

Tips, gidsen en opinie

  • Er stond vandaag een nieuwe versie van de iCulture-app klaar. Zo zijn er rijkere notificaties en kun je je reactie bewerken. We hebben er weer hard aan gewerkt.
  • Wat zijn nou de beste selfie-apps voor het maken van de ultieme selfie? Wij zetten ze op een rij.

Nieuws

Apps & accessoires

  • Met de Nederlandse Owy-app weet je precies wat je allemaal uitgeleend hebt. Zo krijg je ook makkelijker je eigen spullen terug.
  • GRPPY van Rabobank stopt, zo maakte de dienst vandaag bekend. Met de app kan je rekeningen delen met een groep.
  • Heb je een hoortoestel? De nieuwe ReSound LiNX 3D-apparaten werken met een iPhone-app.
  • De app Memoji maakt een emoji van jouw selfies. Hoe leuk is dat? Wij probeerden de app uit.

iCulture Deals

Meer vandaag

OHRA-app met foto's.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • OHRA (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De OHRA-app heeft een nieuw likje verf gekregen. De app ziet er nu veel strakker uit.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Gebruik jij de Binck-app? Je kunt de app nu beveiligen met Touch ID.
  • MijnKPN (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Je kunt in Mijn KPN nu allerlei instellingen aanpassen voor interactieve tv, zoals het instellen van een pincode. Ook is er een nieuw fris appicoontje!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.