Apple wil online Apple Store een renovatiebeurt geven

Apple heeft vacatures geplaatst, die duidelijk maken dat de volgende generatie online Apple Store in de maak is. Er zijn diverse medewerkers nodig voor een renovatiebeurt.

Apple-Store iconApple heeft een vacature gepubliceerd, waarin ze een Senior Software Engineer vragen. Deze persoon zal zich bezighouden met het bouwen van “de volgende generatie Apple Online Store”. De vacature verscheen eind vorige week online en is onderdeel van een lijstje vacatures waarin de ‘Core Services’ van de webwinkel worden aangepakt. Om in aanmerking te komen moet je gemotiveerd, creatief en ondernemen zijn. De banen moeten fulltime in Santa Clara Valley (het gebied waar Cupertino ligt) worden uitgevoerd. Je moet op seniorniveau kunnen functioneren in een multi-tier gedistribueerde omgeving. Je bouwt aan schaalbare, gedistribueerde webomgevingen.

Apple’s online winkel is de afgelopen jaren niet veel veranderd. Dat er nu meerdere medewerkers nodig zijn om de volgende generatie van de winkel te bouwen, wijst op een iets grotere renovatiebeurt. Eind februari werden er ook al engineers gevraagd die zich gingen bezighouden met het afrekenproces en bovendien was Apple op zoek naar diverse software engineers, softwaretesters, contentontwikkelaars en portfolio-managers voor de online Apple Store. Er lijkt daarom iets groots op stapel te staan. Hieronder een van de vacatures:

apple vacature

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2011, 21:53
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, vacature, winkelen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.