Reacties voor: Apple werkt aan streaming videodienst voor iTunes (gerucht)

Apple zou bezig zijn met een streaming video-dienst waarbij je video's in de cloud kunt opslaan. Het sluit aan op eerdere geruchten dat er aan een streaming dienst voor muziek in iTunes wordt gewerkt.

Reacties: 8 reacties

  1. “Apple kocht een paar maanden geleden de streaming muziekdienst Lala, maar heeft nog niet aangegeven wat ze ermee willen doen.”

    Volgens mij had Jobs aangegeven dat ze Lala hadden opgekocht voor de medewerkers. Die werken nu binnen de iTunes afdeling bij Apple.

  2. Allemaal heel leuk en aardig, maar zo lang weer hier in Nederland nog steeds; A. geen films / TV series kunnen kopen via iTunes, B. Geen films / TV series kunnen huren via iTunes, C. Geen muziek videos kunnen kopen via iTunes, hebben we er jammer genoeg heel weinig aan. Ik moet ook nog maar is zien hoe lang het duurt na de introductie van de iPad wanneer iBooks ook in NL beschikbaar zullen zijn.

    Zeg trouwens niet dat Apple hier 100% verantwoordelijk voor is, maar word toch is tijd dat die zaakjes goed gaan regelen voor de rest van Europa.

    Just my 3 cents

  3. Sja, Amerika etc zeker..

    Zolang er een stichting BREIN is in Nederland die de online media ontwikkeling tegenhoudt zal dit voorlopig wel niet in Nederland komen…..

    Brein heeft liever nog VHSjes waar ze hun reclameboodschap vooraan kunnen zetten….

  4. Het lijkt me prachtig, maar de komende 10 jaar onmogelijk. De snelheid van mobiel internet is volgens mij te laag om overal waar je bent een HD film van de Apple servers te streamen. De netwerken kunnen het nu al bijna niet aan. Daar komt nog eens bij dat mobiel internet in Belgie niet te betalen is. 10 euro voor 400mb (per maand), en dat tegen EDGE snelheid.

    In de US lijkt het mij ook op korte termijn niet mogelijk. Als je de berichten leest over het overbelaste AT&T netwerk hebben ze daar nog aardig wat werk vooraleer Apple deze dienst kan openen.

    Thuis over je wifi netwerk lijkt me geen optie, dan kan je de bestanden net zo goed lokaal opslaan.

  5. Het is erg lachwekkend hoe de filmstudio’s in hun broek schijten door Apple. Dan zie je maar weer hoe dominant itunes is. Het is een van de beste concepten van de laatste 10 jaar. En er zijn een hoop mensen die beweren dat Apple nergens marktleider in is.LOL.

  6. Via de Xbox360 wordt er al HD films gestreamd. Aanbod op m’n Apple TV is wel vele malen groter. Ik zeg, laat maar komen die stream!

  7. Zolang dit meer dan een paar euro kost en je niet daadwerkelijk eigenaar van de data wordt is nog steeds geen alternatief voor het illegaal downloaden.

  8. Origineel geplaatst door Jonas Smets
    De snelheid van mobiel internet is volgens mij te laag om overal waar je bent een HD film van de Apple servers te streamen. De netwerken kunnen het nu al bijna niet aan. Daar komt nog eens bij dat mobiel internet in Belgie niet te betalen is. 10 euro voor 400mb (per maand), en dat tegen EDGE snelheid.

    HD wellicht niet maar adaptive kan altijd – de codecs worden stedes beter
    Wat is dan het verschil met Uitzending gemist, Orb, Sling, Qik, en andere streaming oplossingen die ook via 3G werken (trouwens ook in de USA) ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.