iLuv iMM178 Vibe Plus: iPhone-wekkerradio met trilhulpstuk

iLuv heeft de iMM178 Vibe Plus geïntroduceerd, een speaker met een extra bedshaker-hulpstuk waarmee je wordt wakker getrild en die muziek afspeelt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iluv imm178iLuv’s nieuwste wekkerradio met iPod-dock heeft een bijzondere extra functie: er zit een extra hulpstuk aan dat je onder je kussen moet leggen. Zodra het tijd is om op te staan begint het hulpstuk onder je kussen te trillen. iLuv noemt het hulpstuk een bedshaker en hoewel de flauwe grapjes niet van de lucht zullen zijn lijkt iLuv er geen andere bedoelingen mee te hebben dan wakker worden en muziek luisteren. Er zit ook een speaker ingebouwd, waarbij je het volume apart kunt instellen.

iluv bed shakerMet de iLuv iMM178 Vibe Plus kun je het alarm tot 10 dagen vooruit instellen (voor mensen met onregelmatige werktijden). Het instellen van een gewoon weekschema is daarnaast ook mogelijk. iLuv heeft nog aan meer dingen gedacht: je kunt de speaker witte ruis laten afspelen, er zit een FM-radio in met PLL digitale tuning-technologie, waarbij je 10 radiostations als favorieten kunt instellen. Nog een extra functie is dat de klok van de Vibe Plus automatisch synchroniseert met de klok van de iPhone (of iPod).

De iLuv iMM178 Vibe Plus is geschikt voor vrijwel alle iPhones en iPods (behalve de shuffle) en kost 90 dollar. Het apparaat zelf heeft vier speakers en is iPhone-gecertificeerd:
imm vibe plus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2010, 13:35
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.