Reacties voor: Hands-ons met de Apple Watch Ultra: dit zijn de eerste ervaringen en reviews van de media

De eerste ervaringen met de Apple Watch Ultra staan online. In deze round-up lees je wat er gezegd en geschreven is in de reviews van de nieuwe Apple Watch Ultra.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Vindt hem echt duur heb nog de Watch 4 en nog steeds tevreden mee

  2. Ja al dat pro een ultra spul gaat nergens over. Gewoon de gewone Watch iPad en iPhone kopen

  3. @Leo: Dat geeft al aan dat het niet voor Jan met de pet bedoeld is. Er zijn zat mensen die een iPhone Pro en Apple Watch Ultra aanschaffen, en ook de potentie eruit halen.
    Een Mac Pro in full option betaal ook meer dan 70k voor. Maar voor de doelgroep waar het voor bestemt is is dat een schijntje, en heeft men dat ook nodig om zulke resultaten te kunnen boeken.

  4. @Lemco: Klopt ik heb zelf emmer de iPhone de plus en de pro Max nu 2 keer gehad, echter vind ik de 14 pro Max gewoon te duur worden.
    Het is niet dat ik het niet kan betalen, nee met gemak nog steeds geen probleem. Maar voor mijn gebruik heb ik sowieso geen Max nodig en is 1500 euro om te starten gewoon van de zotten.

    Ik zou nu dus omdat ik wel graag groot scherm wil voor de 14 plus gaan, heb ik toch een groot scherm en nog steeds een prima iPhone.
    Ik heb nog de 13 pro Max dus ben voorlopig voorzien, maar zo kan je keuzes maken. Te duur voor de 1 betekent niet te duur voor een ander.

  5. Kan niet wachten, vrijdag komt ie! 🥳

  6. Ik heb de Ultra besteld. En nee ik ben geen ultra atleet, duiker, alpinist, marathonlopers, etc. Hoofd reden… Ik vind hem gewoon heel vet. Al vanaf de eerste versie heb ik een Apple Watch en eindelijk een totaal ander fris uiterlijk. En ja veel te duur maar ik upgrade mijn apparaten “slechts” 1 keer per 4 a 5 jaar en samen met mijn iPhone het apparaat wat dagelijks gebruik dus dat rechtvaardigt voor mij persoonlijk de uitgave. Enige punt waar ik nog over twijfel is de grootte van 49mm. Mocht het echt te zijn groot zijn dan retour Apple en alsnog de series 8…

  7. @Dennis: Hier exact hetzelfde. Besteld op dag 1 vooral om nieuwe vormgeving. En voor de batterijduur. Indien te groot zal ik het horloge ook terugsturen, hoewel ik zo’n voorgevoel heb dat de ultra me reuze zal meevallen.

  8. @Dennis: helemaal eens, ik heb nu ook nog een series 4, maar ik vind hem gewoon gaaf. Wil graag een groter horloge. En zal 80% niet gebruiken, maar dat doe ik bij mijn 4 ook niet.

  9. Ik vind de Ultra ook erg gaaf, maar wil ‘m toch echt eerst eens passen in de Apple Store. M’n laatste analoge horloge was groot, zwaar en lomp maar in de afgelopen 8 jaar heb ik alleen maar veel lichtere en kleinere Apple Watches gedragen, dus dit zal best weer even wennen zijn.

  10. De Watch is ook bedoeld voor een bepaald niche groep zoals de Mac Pro ook voor een niche groep gebruikers bedoeld is. Snap niet zo goed dat de reviews niet met dat in hun achterhoofd geschreven zijn.

    Tuurlijk is hij groot, maar kleiner dan de profi Suunto’s en Garmins. Deze gebruikers boeit het formaat niet en prefereren zelfs grotere schermen vanwege zichtbaarheid en de rugged look. Ook prijzen van deze professionele horloges liggen rond de duizend euro.

    Luister de laatste Waveform podcast en hoor de reacties van de doelgroep. Ze zijn echt stoked.

    Dus ja hij is groot en duur, maar dat bekijk het in context van de doelgroep.

  11. @Remko: daarom kies ik de se heb je wat je gebruikt de functies welke je nooit gebruikt missen

  12. @Rutger: Update, zojuist de Ultra ontvangen. Hij valt echt 100% mee qua grootte na het zien en horen van alle reviews. En ik heb echt wel kleine polsen. Het is een blijvertje!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.