Reacties voor: Apple Watch blijkt uitkomst voor mensen met gehoorapparaten

Voor mensen met een gehoorapparaat kan de Apple Watch een handig hulpmiddel zijn om hun levens wat gemakkelijker te maken.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Blijkt dus geen uitkomst voor mensen met gehoorapparaten, enkel met een specifiek model van Resound.

  2. das dan wel weer mooi nieuws

  3. Hoopvol. Zou top zijn als andere merken volgen.

  4. Dit soort dingen maken de Apple Watch voor mij alleen maar nuttiger. Alleen jammer dat de fabrikant van mijn gehoortoestellen (Cochlear) deze mogelijkheid nog niet biedt. Hun nieuwste toestel heeft wel een ‘Made for iPhone’ classificering, maar die heb ik nou net niet. En dan nog is hun speciale app niet aangepast. 😛

    Maar het blijft een goede ontwikkeling om te zien. Hoop dat het andere fabrikanten aanspoort iets dergelijks te gaan doen.

  5. Tom, elke 5 jaar krijg je weer nieuwe. Wellicht kun je t dan gebruiken en hopelijk is de watch in prijsbeetje gezakt.

  6. Nou ‘krijgen’? Je krijgt niets. En dan is het ook nog eens een gevecht om een apparaat in de categorie te krijgen die jij wilt. Want standaard wordt je zo goedkoop mogelijk ‘getest’ natuurlijk.

    Ik heb een moeder van 91. Die zetten ze standaard in categorie 1 (want toch geen sociaal leven en zo… ). Met een beetje creatief meewerkende gehoorspecialiste zijn we opgewaardeerd naar 3. Maar dat lukt niet iedereen.

    Anyway… zoiets als die ReSound Smart gaat je meestal een hoop geld kosten.

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Dit soort dingen maken de Apple Watch voor mij alleen maar nuttiger. Alleen jammer dat de fabrikant van mijn gehoortoestellen (Cochlear) deze mogelijkheid nog niet biedt. Hun nieuwste toestel heeft wel een ‘Made for iPhone’ classificering, maar die heb ik nou net niet.
    Maar het blijft een goede ontwikkeling om te zien. Hoop dat het andere fabrikanten aanspoort iets dergelijks te gaan doen.

    Zonder iPhone heb je ook weinig aan de Apple Watch 😉

  8. Volgens mij is momenteel alleen het hoortoestel de Resound LiNX mbv de speciale app in te regelen. Dit model valt in de duurste categorie hoortoestellen (€1800,- tot €2500,- per stuk) en komt helaas daardoor niet voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking.
    Dus tel daar een iPhone 5S of hoger plus een Apple Watch bij op en je bent al snel €3000,- (uitgaande van 1 hoortoestel) verder.
    Er komen in de nabije toekomst vast meer hoortoestel merken op de markt die op deze wijze zijn de finetunen waardoor hopelijk de aanschafprijs ook wat omlaag zal gaan en er mogelijk ook een vergoeding door de zorgverzekeraars wordt gegeven.
    Het belangrijkste blijft uiteraard een hoortoestel waarmee je het beste hoort, los van evt. gadgets al blijft de verleiding groot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.